γυναίκες με καμηλό παλτό
Φωτογραφία: Getty Images/ Ideal Image
04|12|2022 13:43
SHARE
CAMEL COAT

Η διαχρονική τάση στα παλτό που ξεπερνά όλες τις άλλες σε φινέτσα


Καθώς η μόδα προσανατολίζεται όλο και περισσότερο σε μίνιμαλ κομμάτια σε γήινες αποχρώσεις, η έννοια της διαχρονικής αγοράς γίνεται όλο και πιο προσιτή και «καθημερινή».

Για παράδειγμα, το μπεζ ήταν το χρώμα των προηγούμενων σεζόν, ενώ το τελευταίο εξάμηνο το γκρι αναδείχθηκε σε πρωταγωνιστή -τα περισσότερα κομμάτια που θα αγοράσετε σε αυτό το χρώμα πιθανότατα θα μείνουν για πολλά χρόνια στην ντουλάπα σας.

Φυσικά, η ποιότητα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη μακροζωία ενός παλτό, μιας φούστας ή μιας τσάντας, αλλά τόσο το χρώμα και το πατρόν συμβάλλουν σε μια classy και διαχρονικά κομψή εικόνα.

Τα παλτό είναι μια κατηγορία ρούχων που είναι έτσι κι αλλιώς διαχρονικά σε ένα βαθμό -συνήθως δεν αγοράζουμε πολλά και όσα έχουμε έχουν μια αίσθηση θησαυρού.

Και ενώ μπορεί να είναι εύκολο να αγοράσουμε ένα χαριτωμένο, trending πλεκτό τοπ ή ένα φλοράλ φόρεμα για την άνοιξη, στο παλτό τα πράγματα αλλάζουν -σκέφτεστε πάντα ότι αυτή είναι μια αγορά που απαιτεί παραπάνω σκέψη.

Αυτό είναι αλήθεια φυσικά, αλλά μπορείτε πάντα να καταφύγετε σε κλασικές λύσεις, όπως το να αποφασίσετε το χρώμα -από εκεί και μετά τα πράγματα απλοποιούνται σχετικά.

Ένα μαύρο παλτό, ίσως σκεφτείτε, είναι πάντα μια safe επιλογή που θα κρατήσετε για χρόνια.

Ένα καμηλό παλτό όμως, θα είναι για πάντα η πιο φρέσκια και πιο light «απάντηση» στο μαύρο, εξίσου κλασικό και εξίσου ντελικάτο.

Από τα vintage μεσάτα παλτό των 40s και τα πιο oversized των 50s, μέχρι τα μίνιμαλ Max Mara ή τα cosy teddy coats με γούνινη υφή, οποιοδήποτε στιλ και αν διαλέξετε σε καμηλό χρώμα δείχνει αμέσως διαχρονικό και σικάτο.

Παρακάτω, δείτε μερικά από τα ωραιότερα outfits με καμηλό παλτό και αφεθείτε στη διαχρονική γοητεία του!SHARE