Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
09|10|2023 12:32
SHARE
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με κόκκινο μίνι φόρεμα και λευκά sneakers Gucci -Το smart casual look


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συνδύασε τα αγαπημένα της Gucci λευκά sneakers με ένα shirt dress και φωτογραφήθηκε στο κέντρο της Αθήνας.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει μία ιδιαίτερα χαρούμενη περίοδο στη ζωή της, αφού πρόσφατα βάφτισε τον γιο της, Βλάσση, που απέκτησε με τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγινε μητέρα τον περασμένο Ιανουάριο. Η ίδια και ο σύζυγός τους Βασίλης Σταθοκωστόπουλος καλωσόρισαν στον κόσμο τον γιο τους, ο οποίος ήρθε να συμπληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία. Μάλιστα η ίδια μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Πρόσφατα, η γνωστή παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε σε έξοδό της στο κέντρο της Αθήνας, ενώ οι fashion lovers σίγουρα θα πρόσεξαν το smart casual look της.

Περπατώντας, λοιπόν, στους δρόμους της πόλης, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέλεξε για την έξοδό της ένα κόκκινο μίνι φόρεμα με γιακά -σε στιλ shirt dress- το οποίο το συνδύασε με τα αγαπημένα της Gucci λευκά sneakers.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με κόκκινο μίνι φόρεμα και λευκά sneakers Gucci

Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Τα λευκά sneakers ανήκουν στα διαχρονικά κομμάτια της μόδας και τελευταία παρατηρούμε ότι διεθνείς οίκοι και street style brands τους δίνουν ιδιαίτερη προσοχή, προτείνοντας είτε ολόλευκα σχέδια είτε με μικρές fashion λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Διαχρονικά και πολύ άνετα, τα λευκά sneakers ταιριάζουν σε όλους ανεξαιρέτως, σε κάθε προσωπικότητα, στιλ και ηλικία, ενώ δεν έχουν εποχή, αφού φοριούνται κυριολεκτικά όλο τον χρόνο.

SHARE