στιλάτη γυναίκα
Φωτογραφία: Shutterstock
18|08|2023 08:19
SHARE
MUST HAVE

Τα μαύρα δερμάτινα loafers από τα Marks & Spener είναι τα πρώτα που θα φορέσεις το φθινόπωρο


Αν υπάρχει ένα παπούτσι που θεωρείται κομψό και διαχρονικό, τότε αυτό είναι σίγουρα ένα ζευγάρι loafers, το οποίο απογειώνει τη γοητεία κάθε look και δίνει στο σύνολο έναν σοφιστικέ αέρα.

Τα loafers θεωρούνταν -ανέκαθεν- καθαρά αντρική ενδυμασία. Τα τελευταία χρόνια, όμως, η τάση του ανδρόγυνου στιλ μετέτρεψε το απόλυτο bussiness suit αξεσουάρ, σε ένα αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας μόδας, που γίνεται η απόλυτη εμμονή και φέτος τον χειμώνα.

Τα loafers συνεχίζουν να αποδεικνύουν ότι άνεση και κομψότητα μπορούν να γίνουν έννοιες αλληλένδετες.

Κομψά και διαχρονικά, τα loafers αποτελούν ένα από τα πιο κλασικά κομμάτια κάθε γκαρνταρόμπας, με την επικράτηση του ανδρόγυνου στιλ να το έχει αναδείξει στο απόλυτο πασπαρτού.

Στη συλλογή των Marks & Spencer ανακαλύψαμε ένα ζευγάρι loafers τα οποία θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε εμφάνιση, αφού μπορούν να φορεθούν κάθε ώρα της ημέρας και σε πολλές περιστάσεις.

Σε κλασικό μαύρο χρώμα που δίνει διαχρονική κομψότητα στο ντύσιμο και είναι εύκολο να συνδυαστεί, τα δερμάτινα loafers από τα Marks & Spencer μπορούν να φορεθούν με ένα αέρινο shirt dress ή μια ολόσωμη φόρμα, μια slip skirt κι ένα πουκάμισο, το τζιν σου κι ένα κομψό blazer.

Τέλεια για κάθε στιλ και ηλικία, θα τα φορέσετε και μετά τη δουλειά στο aperitivo με τους συναδέλφους σας, αλλά και το σαββατοκύριακο είτε στην πρωινή βόλτα είτε στη βραδινή έξοδο.

Δείτε τα loafers από τα Marks & Spencer:

SHARE