Γυναίκα στο δρόμο
Φωτογραφία: Shutterstock
ZARA

Τα μίνιμαλ κοσμήματα από τα Zara που δίνουν προσωπικό στοιχείο σε κάθε outfit


Τα κοσμήματα μπορούν να χαρίσουν αξεπέραστο στιλ σε μια εμφάνιση.

Είναι αυτό το αξεσουάρ που δίνει το κάτι παραπάνω στο ντύσιμό μας, αυτό που προσδίδει χαρακτήρα και προσωπικότητα.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία στα κοσμήματα για κάθε γούστο. Άλλα μίνιμαλ και διακριτικά, άλλα πιο εντυπωσιακά και εκκεντρικά, όλα όμως κομψά και στιλάτα.

Τα μίνιμαλ κοσμήματα είναι αυτά που αποτελούν την μεγαλύτερη τάση στα αξεσουάρ τα τελευταία χρόνια με τις fashionista να τα επιλέγουν για τις εμφανίσεις τους.

Ένα hot trend που επιστρέφει δυναμικά είναι το μονόγραμμα, σε μορφή μενταγιόν, δαχτυλιδιού αλλά και σκουλαρικιών.

Το αρχικό μας γράμμα αποτελεί την ταυτότητά μας, είναι, δηλαδή, κάτι σαν υπογραφή. Έτσι, ένα κόσμημα με το μονόγραμμά μας δίνει έντονο προσωπικό στοιχείο σε μια εμφάνιση.

Τα Zara φέρνουν αυτή ακριβώς την τάση στα κοσμήματα, με αξεσουάρ που μοιάζουν να βγήκαν από άλλη εποχή. Άλλωστε το μονόγραμμα έκανε τάση για πρώτη φορά η Αν Μπολέιν, τον 16ο αιώνα.

Τα ασημένια κοσμήματα είναι επιχρυσωμένα και βγαίνουν σε όλα τα γράμματα. Είναι ένα αξεσουάρ με μίνιμαλ, vintage αέρα που φοριέται όλη μέρα και αναβαθμίζει το ντύσιμο.

Μοιάζουν ακριβά και πολυτελή, ενώ είναι ιδανικά για personalized δώρο.Το ένα σκουλαρίκι (δεν είναι ζευγάρι) κοστίζει 12,95 ευρώ ενώ το δαχτυλίδι-σφραγίδα και το μενταγιόν 25,95 ευρώ.

SHARE