Μόνικα Μπελούτσι μαύρο φόρεμα
Φωτογραφία: AP Images
ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ

Η Μόνικα Μπελούτσι φόρεσε την πιο chic εκδοχή του little black dress για τις γυναίκες άνω των 50


Η Μόνικα Μπελούτσι δεν χρειάζεται φυσικά συστάσεις.

Εκτός από κορυφαία ηθοποιός, γεγονός που έχει αποδειχθεί μέσω της μεγάλης της παρουσίας της στο θέατρο και τον κινηματογράφο, είναι και η γυναίκα σύμβολο της απόλυτης μεσογειακής θηλυκότητας. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να της πάρει κανείς και δύσκολα θα υπάρξει κάποια άλλη γυναίκα, η οποία θα μπορέσει να ενσαρκώσει το απόλυτο θηλυκό, με τον τρόπο που το έκανε η Μπελούτσι.

Για αυτήν, λοιπόν, την πολύτιμη παρουσία της στο παγκόσμιο σινεμά τιμήθηκε στο Turin Film Festival με το βραβείο Stella della Mole Award, το οποίο απονέμεται κάθε χρόνο σε καλλιτέχνες που συνεισφέρουν σε μια πρωτότυπη, παγκόσμια και διαχρονική κουλτούρα στον κινηματογράφο. Η ίδια ανέβηκε στην σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της απαστράπτουσα στα 56 της χρόνια της.

Για την συγκεκριμένη εμφάνιση επέλεξε μια μαύρη maxi τουαλέτα, που αγκάλιαζε ιδανικά τις πλούσιες καμπύλες της, γιατί εάν είσαι η Μόνικα Μπελούτσι, τότε το curvy αποκτά άλλη διάσταση. Η Μόνικα έδωσε με αυτή της την εμφάνιση την πιο ώριμη, over 50s, μορφή του little black dress. Το υπέροχο ντεκολτέ της αναδείχθηκε με έναν πολύ elegant τρόπο, ενώ η Μόνικα προτίμησε ένα gown με μακριά, στενά μανίκια που ενίσχυσαν την φυσική κομψότητα της Ιταλίδας ντίβας.

Getty/Ideal Images

Η ίδια προτίμησε να κρατήσει το όλο σύνολο σε minimal ύφος, με ελάχιστα και διακριτικά χρυσά κοσμήματα. Τα μαλλιά της, που είναι πλέον σε ένα μήκος κοντά στους ώμους, ήταν χτενισμένα σε ανάλαφρα σε chic κύματα, ενώ το μόνο που προσέθετε ένταση ήταν το smokey eyes make up, που επέλεξε για την λαμπερή βραδιά.

Ένα κομψό, απλό και total elegant σύνολο, γιατί η γνήσια θηλυκότητα και ομορφιά δεν χρειάζεται υπερβολές.

SHARE