Το μπεζ σακάκι από τα Zara
Φωτογραφία: Shutterstock
CHIC AND ELEGANT

Το μπεζ σακάκι από τα Zara που θα φοράς από τώρα και όλη την άνοιξη απογειώνει κάθε look


Ένα από τα κλασικά αγαπημένα κομμάτια της ντουλάπας μας είναι το σακάκι.

Αυτό το κομμάτι, που αρχικά «έκλεψαν» οι γυναίκες από την ανδρική γκαρνταρόμπα, έχει πλέον γίνει ένα από τα βασικά items της ντουλάπας μας.

Δεν υπάρχει look που να μην μπορεί να συνδυαστεί με ένα σακάκι, που θα του δώσει στιλ, άποψη αλλά και δομή, πράγμα πολύ σημαντικό για το πώς καταλήγει να φαίνεται τελικά πάνω μας ένα σύνολο.

Υπάρχουν, φυσικά, και τα βασικά χρώματα και shapes σε blazers, που κάθε γυναίκα καλό είναι να φροντίσει να έχει στην συλλογή της, κομμάτια που της λύνουν τα χέρια σε day and night σύνολα. Όπως για παράδειγμα ένα oversized σκουρόχρωμο σακάκι, ένα κλασικό μαύρο tailored blazer και ένα σακάκι στο αμίμητο tweed style του οίκου Chanel είναι ένα πρώτο, βασικό τρίπτυχο.

Τις τελευταίες σεζόν τα σακάκια έχουν μπει στο street style πιο δυναμικά από ποτέ. Οπότε και εμείς καλό θα ήταν να εμπλουτίσουμε την συλλογή μας με ένα ακόμη διαχρονικό κομμάτι, που θα εντάξουμε με απόλυτη επιτυχία στα office looks του χειμώνα, και θα φορέσουμε ως πανωφόρι την άνοιξη.

Εμείς βρήκαμε για εσάς το πιο stylish σακάκι από τη νέα συλλογή του Zara, στο απόλυτο χρώμα της σεζόν: το beige της άμμου. Γενικά όλες οι παραλλαγές του λευκού και οι ανοιχτές αποχρώσεις του beige είναι από τα χρώματα που θα δούμε φέτος την άνοιξη.

Σε κλασική γραμμή, με σταυρωτά κουμπιά, μπροστινές τσέπες με καπάκι και elegant τονισμένους ώμους είναι ένα απόλυτα chic κομμάτι που θα φορέσετε ήδη από τώρα, μέσα από τα παλτό σας, και θα γίνει ένα αγαπημένο passé part out για τα all day σύνολα σας.

ZARA/Δείτε εδώ:

SHARE