Μπιγιονσέ vogue paris
Φωτογραφία: Vogue Paris
ΜΠΙΓΙΟΝΣΕ

Η Μπιγιονσέ συνεργάστηκε με τον Balmain για μια συλλογή υψηλής ραπτικής που συγκλονίζει


Η Μπιγιονσέ κοσμεί το εξώφυλλο της γαλλικής Vogue, σε μια φωτογράφιση που συγκλονίζει.

Η Queen B έχει ξεφύγει πια από τη σφαίρα των stars, έχοντας κερδίσει ένα εισητήριο, χωρίς επιστροφή, για την κατηγορία των living legends. Η γυναίκα με τα περισσότερα Grammy στην ιστορία του θεσμού και τα άλμπουμ που δεν απαριθμούν απλώς τραγούδια, αλλά αποτελούν μέρος της σύγχρονης μουσικής κουλτούρας, είναι και από τα πιο διάσημα fashion icons ever. Η ίδια μας έχει χαρίσει εμβληματικά looks και ήδη έχει δοκιμαστεί στον στίβο του fashion design, ωστόσο μόλις έκανε ένα upgrade στο βιογραφικό της, συνυπογράφοντας μια breath-taking συλλογή υψηλής ραπτικής για τον οίκο Balmain, με τον Olivier Rousteing, με τίτλο Renaissance Couture.

H megastar της παγκόσμιας μουσικής σκηνής είναι η νέα cover girl της Vogue France -είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια κοσμεί το εξώφυλλο της γαλλικής έκδοσης του περιοδικού. Όπως είναι φυσικό, η Μπιγιονσέ φορά τα απίστευτα κομμάτια της Renaissance Couture συλλογής, η οποία είναι εμπνευσμένη από τον τίτλο του τελευταίου της άλμπουμ.

«Superstar είναι η κατάλληλη λέξη να περιγράψει κανείς τη Μπιγιονσέ, η οποία για πρώτη φορά είναι η cover star της γαλλικής Vogue. Η δυναμική και χαρισματική ντίβα είναι η co-designer μιας μοναδικής Balmain συλλογής υψηλής ραπτικής, μαζί με τον Olivier Rousteing. Ο σχεδιαστής, ο οποίος είναι ασύγκριτος σε επίπεδο φαντασίας και αληθινός master στο είδος του, συγκλονίστηκε με τον “Renaissance”, το τελευταίο άλμπουμ της σταρ, και δημιούργησε 16 outfits, σε συνεργασία με την ίδια την Μπιγιονσέ, αφιερωμένα στα 16 κομμάτια του. Μαζί, δημιοούργησαν ένα μοναδικό κόνσεπτ, το "Renaissance Couture", το πρώτο άλμπουμ που μπορείς να φορέσεις» διαβάζουμε σε σχετική ανάρτηση του περιοδικού.

Στο εξώφυλλο βλέπουμε την Μπιγιονσέ να φορά ένα εκπληκτικό, διακοσμημένο φόρεμα με μπαλακλάβα και τεράστιο καπέλο, ενώ στις σελίδες του περιοδικού την είδαμε με το απίστευτο φόρεμα Alien Superstar (εμπνευσμένο από το ομώνυμο κομμάτι του νέου της άλμπουμ), ένα αληθινό έργο τέχνης που κόβει την ανάσα.

SHARE