Μπριζίτ Μακρόν
Φωτογραφία: AP Images
18|12|2021 09:15
SHARE
FRENCH CHIC

French chic -Το κομψό και σαγηνευτικό σκούρο χρώμα που λατρεύει να φορά η Μπριζίτ Μακρόν


Από τότε που η Μπριζίτ Μακρόν ανέλαβε τον ρόλο της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας, ο κόσμος της μόδας έστρεψε τα μάτια του στο στιλ και τα κομψά looks της.

Και εκείνη δεν απογοήτευσε με αναμενόμενες επιλογές, αλλά καθιέρωσε ένα δικό της, μοναδικό στιλ, με πιο edgy και rock στοιχεία και μια σταθερή προτίμηση στον οίκο Louis Vuitton που διακρίνεται για τις rock chic δημιουργίες του.

Έτσι, τα τζάκετ και τα φορέματά της με πολλά φερμουάρ και neoprene ύφασμα, τo skinny τζιν με το οποίο υποδέχτηκε τη Ριάνα (και για το οποίο δέχθηκε αυστηρή κριτική) αλλά και τα παλτό της, συνέθεσαν μια capsule wardrobe τόσο προσωπική και αυθεντική που τελικά κέρδισε και τους πιο δύσπιστους.

Έκτοτε, η Μπριζίτ Μακρόν παραμένει πιστή στο στιλ της, δείχνοντας ότι ανεξαρτήτως του στιλίστα (ή του επιτελείου στιλιστών) αλλά και των τάσεων της μόδας, εκείνη γνωρίζει καλά τι της ταιριάζει και -κυρίως- τι την εκφράζει.

Μία από τις σταθερές του στιλ της, είναι το μπλε χρώμα.

Φόρεσε γαλάζιο στην ορκομωσία του Εμανουέλ Μακρόν και έκτοτε το μπλε είναι το χρώμα που έχει επιλέξει για τις περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις της, παράλληλα με το λευκό, το μαύρο και μερικές πινελιές απαλού γκρι.

Αν και ενίοτε επιλέγει έντονο μπλε, όπως το μπλε ηλεκτρίκ ή πιο έντονες, φωτεινές εκδοχές του, φαίνεται ότι προτιμά το navy blue.

Το σκοτεινό αυτό, σαγηνευτικό χρώμα που συχνά συνδυάζει με μαύρο, έχει το εξής χαρακτηριστικό: δείχνει πάντα κομψό.

Τόσο σκούρο και βαθύ που συχνά φλερτάρει με το μαύρο, αλλά ταυτόχρονα λιγότερο «άγριο» και πιο πρωινό, το ναυτικό μπλε είναι μία ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες και ένα διαχρονικό must στη μόδα.

Παρακάτω, δείτε μερικές εμφανίσεις της Μπριζίτ Μακρόν από το περασμένο καλοκαίρι μέχρι σήμερα και παρατηρήστε πόσο συχνά φορά navy blue αλλά και πώς το συνδυάζει!

Φωτογραφία: AP Images

Φωτογραφία: AP Images

Φωτογραφία: AP Images

Φωτογραφία: AP Images

Φωτογραφία: AP Images
SHARE