μοντέλα φωτογραφίζεται μόνο του για την καμπάνια των Zara
Ποιο είναι το μυστικό/ Φωτογραφία: Zara
23|11|2020 10:07
SHARE
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟ

Βγάλε μόνη σου τις πιο εντυπωσιακές φωτό με το κινητό -Το μυστικό των influencers


Ένα gadget από το Amazon έχει λύσει τα χέρια των influencers.

Αν και σίγουρα αυτήν την περίοδο έχουμε πολύ πιο σημαντικά πράγματα να μας απασχολούν, σίγουρα έχετε αναρωτηθεί κι εσείς: πώς καταφέρνουν οι influencers να βγάζουν τόσο άψογες φωτογραφίες μόνες τους. Πώς καταφέρνουν να ποζάρουν και να δείχνουν αψεγάδιαστες και τα look τους τόσο στιλάτα, χωρίς να δυσκολεύονται. Επίσης, έχουν όλες κάποιον στο σπίτι που τους βγάζει συνεχώς φωτογραφία ή έχουν κάποιον κρυμμένο άσο στο μανίκι τους.

Εντάξει, όλοι ξέρουμε πώς να βγάλουμε ένα σέλφι στον καθρέφτη, ώστε να φανούν καθαρά τα ρούχα που φοράμε. Εμείς όμως, μιλάμε για τις fashion lovers που φαίνεται να βγάζουν με έναν μαγικό τρόπο τις φωτογραφίες χωρίς καθρέφτη και χωρίς να φαίνεται το κινητό στα χέρια τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, υπάρχει ένα απίθανο και θαυματουργό gadget, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να βγάλετε μόνες σας τα πιο όμορφα κλικ, χωρίς να τρέχετε πανικόβλητη και να στήνεστε στον καναπέ πριν τελειώσει η αντίστροφη μέτρηση. Και σίγουρα, με αυτό θα χρειαστείτε πολύ λιγότερες προσπάθειες για το τέλειο shot.

Οι influencers λοιπόν χρησιμοποιούν ένα χειριστήριο το οποίο συνδέεται με Bluetooth με την κάμερα του κινητού. Στη συνέχεια μπορείτε να στερεώσετε τη συσκευή (ακόμα και σε τρίποδο αν είστε από τις φανατικές) και να πατήσετε το κλικ την κατάλληλη στιγμή. Το gadget αυτό είναι τόσο μικρό που κρύβεται άνετα στο χέρι σας και δεν το παρατηρεί κανείς!

Μάλιστα, δεν το χρησιμοποιούν μόνο οι influencers. Από την έξαρση του κορωνοΪού, αρκετά fashion brands ζήτησαν από τα μοντέλα τους να το χρησιμοποιήσουν και να ποζάρουν με τα ρούχα των συλλογών τους από το σπίτι. Για παράδειγμα, το είδαμε στην καλοκαιρινή καμπάνια των Zara στα χέρια της πανέμορφης Mica Arganaraz.

Αν θέλετε να το δοκιμάσετε κι εσείς αναζητήστε το HITSLAM's Bluetooth Remote Control Camera Shutter στο Amazon, το οποίο είναι πολύ οικονομικό και κοστίζει κάτι παραπάνω από 5€.

SHARE