Ναόμι Κάμπελ κόκκινο χαλί φόρεμα
Φωτογραφία: AP Images
ΝΑΟΜΙ ΚΑΜΠΕΛ

Η Ναόμι Κάμπελ με haute couture τουαλέτα στο red carpet είναι ο ορισμός του supermodel


Η Ναόμι Κάμπελ έκανε άλλη μία λαμπερή red carpet εμφάνιση, αυτή την φορά σε ένα τριήμερο event στην Doha.

Η ίδια παραβρέθηκε σε μια τριήμερη διοργάνωση που έγινε με σκοπό την ενίσχυση της μόδας στις χώρες της Ανατολής, αλλά και την διασφάλιση καλύτερης εκπαίδευσης για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Η Ναόμι Κάμπελ είναι η ιδρύτρια της φιλανθρωπικής οργάνωσης Fashion For Relief, προσπαθώντας μέσω δράσεων να ενισχύσει το έργο διαφόρων οργανώσεων, που ασχολούνται με την προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών και των γυναικών, που προέρχονται από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Αυτή την φορά στον κύκλο των εκδηλώσεων δόθηκε και το μοναδικό βραβείο μόδας που προσφέρει χρηματική και επιχειρηματική ενίσχυση σε νέους σχεδιαστές σε χώρες όπως η Συρία, Λιβύη, Ιράκ, Ιράν και πολλές άλλες. Κεντρικός καλεσμένος ήταν ο Pierpaolo Piccioli, creative director του Valentino, ο οποίος δημιούργησε πρόσφατα και μια couture σειρά ειδικά σχεδιασμένη για τις χώρες του μουσουλμανικού κόσμου, με το χαρακτηριστικό abaya.

Η Ναόμι Κάμπελ επέλεξε φυσικά ένα total Valentino σύνολο σε έντονο κίτρινο, με μια maxi τουαλέτα με πούλιες και ένα εντυπωσιακό πανωφόρι σε στιλ μπαλούν, που πραγματικά ανέδειξε την ιταλική δεξιοτεχνία του ατελιέ, το οποίο και φημίζεται για τις δημιουργίες του. Φέτος, μάλιστα, δεν υπάρχει red carpet, στο οποίο να μην έχουμε δει τουλάχιστον ένα από τα εξαιρετικά φορέματα του Pierpaolo Piccioli.

Το look συμπληρώθηκε με λαμπερά κοσμήματα και ένα half head bun για την Ναόμι, που ολοκλήρωσε την εμφάνιση ιδανικά, αναδεικνύοντας τις γωνίες του προσώπου της.

SHARE