γυναίκα με πουκάμισο στην εβδομάδα μόδας
Φωτογραφία: Shutterstock
17|05|2022 13:07
SHARE
OFFICE LOOKS

Αντίο τζιν -Τα πιο cool ντυσίματα γραφείου για καλοκαίρι


Καλή Τρίτη σε όλες!

Δεν σας κρύβω πως αυτές οι ημέρες είναι αρκετά κουραστικές με πολύ τρέξιμο, γυναικολογικά updates και πολλή δουλειά. Όμως το σημαντικότερο όλων είναι η καλή διάθεση και η χιουμοριστική προσέγγιση, γιατί άμα το καλοσκεφθείς όλα είναι μια χαρά και τα άγχη είναι κατασκεύασμα μιας πραγματικότητας που επιλέγουμε να ζούμε. Δύσκολο ακούστηκε. Εννοώ ότι πολλές φορές σταματάω και σκέφτομαι τι τόσο τρομερό έχει συμβεί που με αγχώνει, και δεν έχει συμβεί κάτι απροσπέλαστο ή μη αναστρέψιμο. Επειδή τελευταία νιώθω πολύ πρησμένη για το καλοκαίρι αποφάσισα να μην βάλω ένα ακόμα βραχνά στη ζωή μου και απλά να φορέσω ό,τι μπορώ και να μην πιεστώ να χάσω κιλά. Είμαι 65 μετά την καραντίνα με μερικά κάτω ανά περιόδους, όμως επειδή προέχουν κάποια θέματα πιο σοβαρά δε νιώθω ότι είναι η ώρα που μπορώ να κρατηθώ και να πειθαρχήσω.

Πάμε στις ερωτήσεις σας...

Καλησπέρα Πελαγία, πώς είσαι; Εγώ έχω αρχίσει ήδη να ζεσταίνομαι και τρέμω για το καλοκαίρι. Δε μου λες, τι να φοράω αντί για τζιν στο γραφείο για να είμαι άνετη; Γιατί με τη ζέστη το τζιν δεν το αντέχω το καλοκαίρι. Θενκς, Στέλλα

Στέλλα σε καταλαβαίνω, τις προάλλες που κατέβαινα τον Κηφισό νόμιζα θα λιώσω από την ζέστη και είμαστε ακόμα Μάιο. Προτιμώ τη βισκόζη, το λινό, το βαμβάκι και το cupro για καλοκαίρι είτε σε παντελόνια είτε σε φορέματα! Και μην ξεχνάμε τα σορτς που είναι υπέροχα για γραφείο.

Πελαγία καλημεεερα, συνονόματη Πελαγία εδώ! Χρειάζομαι τις γνώσεις σου. Κοίταξε, εγώ αγαπώ τα έντονα χρώματα και prints αλλά σαν να έχω έναν φόβο αυτή τη φορά. Έχω να πάω σε ένα κυριλέ event στις 27 του μήνα και θέλω να φορέσω μεν κάτι ωραίο, κατάλληλο για την περίσταση, να μην βγω πολύ από τα νερά μου, αλλά και να μην φαίνομαι σαν τη μύγα μέσα στο γάλα. Θέλω να συνδυάσω κομψότητα και χαρακτήρα, καταλαβαίνεις τώρα. Σκεφτόμουν ή κάτι σε φόρεμα με έντονα μοτίβα, ή κάτι σε παντελόνι και τοπ -για Color Blocking καταστάσεις. Μπορείς να μου προτείνεις κάτι;

Αγαπητή συνονόματη, σίγουρα το φόρεμα είναι η πιο βατή επιλογή γιατί δεν έχει συνδυασμούς, ένα φόρεμα και τέλος. Σίγουρα αγαπάμε έντονα μοτίβα! Σου έχω το ιδανικό και μη σε νοιάζει τι φορούν οι υπόλοιποι. Η κάθε κοπέλα με το στιλ της!

Μέχρι την επόμενη Τρίτη σας φιλώ!

SHARE