Ισπανίδα νύφη με κοστούμι
Φωτογραφία: Instagram/@berlin_bridal_stories
10|10|2021 11:00
SHARE
CLASSY AND ELEGANT

Η Ισπανίδα νύφη που παντρεύτηκε στο Βερολίνο με classy γαλάζιο κοστούμι


Υπάρχουν τα νυφικά φορέματα που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και υπάρχουν τα νυφικά που ξεφεύγουν πλήρως από την ιδέα ενός νυφικού.

Αυτό τον «δρόμο» ακολούθησε και η Marta Puig Martinez, μια Ισπανίδα η οποία παντρεύτηκε τον καλό της στο Βερολίνο φορώντας ένα κοστούμι σε απόχρωση icy blue.

Η ίδια μοιράζει τη ζωή της μεταξύ Γερμανίας και Ισπανίας και μάλιστα διατηρεί ένα Instagram προφίλ με όνομα Berlin bridal stories όπου αναρτά ιδιαίτερα νυφικά και outfits καλεσμένων γάμου με εκλεπτυσμένη αισθητική.

Έτσι, δεν θα μπορούσε παρά να επιλέξει για την ξεχωριστή αυτή περίσταση ένα σούπερ classy outfit -εν προκειμένω ένα σικάτο κοστούμι.

Ωστόσο, το look που επέλεξε δεν μοιάζει ούτε με τα λευκά κοστούμια που επιλέγουν ενίοτε οι νύφες που θέλουν να κάνουν τη διαφορά.

Το συγκεκριμένο σχέδιο, από το ισπανικό brand Bimani αποτελούταν από ένα χαλαρό σακάκι που έδενε στη μέση σαν κιμονό και ένα cropped παντελόνι από το ίδιο ελαφρύ ύφασμα.

Η ίδια το συνδύασε με ένα πολύ απλό camisole top σε λευκό χρώμα, ψηλοτάκουνα λευκά πέδιλα με scrunchie straps και μία λευκή medium bag που κράτησε μετά το τέλος της τελετής.

Δείτε τις φωτογραφίες.

SHARE