Ο Τομ Χόλλαντ είναι το νέο πρόσωπο της Prada
Tom Holland for Prada, Photographer: David Sims
TOM HOLLAND

Ο Τομ Χόλαντ άφησε το κοστούμι του Spider-Man και βγήκε από τα ρούχα του για χάρη της Prada


Πρωταγωνιστής της νέας καμπάνιας της Pradaείναι ο Τομ Χόλαντ.

Η Miuccia Prada και ο Raf Simons επέλεξαν τον Spider-Man ως κεντρικό πρόσωπο της SS22 συλλογής τους με τίτλο «In the mood for Prada». Υπάρχει αλήθεια κάποιος, που δεν είναι σε Prada mood;

Μετά και το campaign βίντεο με τον Τομ Χόλαντ να ντύνεται και να ξεντύνεται, βάζοντας και βγάζοντας τα stylish Prada ρούχα του, ακόμη και οι δύσπιστοι μπήκαμε στο απόλυτο Prada vibe.

Ο οίκος μάς λέει πως ο Τομ Χόλαντ «παίζει» απλώς τον εαυτό του, σε μια καθημερινή ιεροτελεστία, που έχει ο κάθε άνθρωπος, άκρως προσωπική και τόσο συνηθισμένη, που έχει όμως τη δική της μυσταγωγία: τη στιγμή που ντυνόμαστε, για να βγούμε στον έξω κόσμο.

Η φωτογράφιση έγινε από τον David Sims, ο οποίος απαθανάτισε τον Χόλαντ ως τον νέο άνδρα της Prada, μακριά από τα κοστούμια των super ηρώων που φορά για χρόνια τώρα, επανασυστήνοντας τον πραγματικό εαυτό του.

«Η δύναμη της υποκριτικής είναι το να αντλείς από το πηγάδι των προσωπικών σου εμπειριών, για να αποδώσεις μια διάθεση ή ένα συναίσθημα, καθώς η μυθοπλασία δανείζεται τα γεγονότα από την ανθρώπινη φύση του ίδιου του ερμηνευτή» αναφέρει η ανακοίνωση της Prada.

Courtesy of Prada
Courtesy of Prada

Ο 25χρονος Τομ Χόλαντ βρίσκεται σε μια εξαιρετική επαγγελματική φάση μετά και την ταινία «Spider-Man: No Way Home»που έσπασε τα ταμεία με 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια στο box office.

Courtesy of Prada
SHARE