στιλάτη γυναίκα στην Εβδομάδα Μόδας

5+1 office outfits που θα ανανεώσουν την καθημερινή μας γκαρνταρόμπα

Όλες οι γυναίκες που αγαπούν την μόδα, αγαπούν και το καθημερινό styling.

Εξάλλου μια stylish και elegant γυναίκα απολαμβάνει σίγουρα και την every day διαδικασία του να επιλέξει το σύνολο που θα φορέσει στην δουλειά και τις υποχρεώσεις της. Ένα σύνολο που πρέπει να συνδυάζει άνεση και κομψότητα, αλλά και να συμπεριλαμβάνεται στα πλαίσια του λεγόμενου office look, αφού όσες από εμάς εργάζονται σε ένα από τα χιλιάδες γραφεία της πόλης οφείλουν να τηρούν ένα dress code.

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, και ευτυχώς για όλες, η μόδα έχει ανακατέψει την τράπουλα και έχει σπάσει τα στεγανά, κάνοντας πολλά σχεδόν απαγορευμένα κομμάτια να είναι απόλυτα αποδεκτά στον χώρο του γραφείου. Καμία ας πούμε δεν θα μπορούσε παλιότερα να φανταστεί πως τα sneakers θα φοριούνται πλέον παντού, ή ότι το χρώμα και τα διάφορα prints θα κατακλύσουν τους δρόμους.

Έχοντας, λοιπόν, αισίως φθάσει στον χειμώνα και καθώς ο καιρός αρχίζει (σιγά-σιγά) να γίνεται πιο ψυχρός, πρέπει και εμείς να ανανεώσουμε το office look μας σύμφωνα με όλες τις τελευταίες τάσεις της σεζόν, δίνοντας αυτόν τον αέρα ανανέωσης που θα μας λύσει το πρωινό ερώτημα, «τι να βάλω σήμερα;». Δέρμα, καρό, oversized γραμμές, ανδρόγυνα items και statement παπούτσια συνθέτουν τα ωραιότερα σύνολα για το γραφείο.

Get inspired:

Canadian tuxedo: denim pants + denim shirt + ballerinas

Wide leg pants + vest + leather trench coat

Knitted wrapped dress + camel boots + office bag

Mini leather skirt + oversized blazer + white combat boots

Pyjama set + blazer in vivid color + pointe booties

Extra styling tip: εάν θέλετε να είστε πάντα fashion forward, τότε τολμήστε να φορέσετε το κλασικό tailored κοστούμι σας με την απόλυτη τάση στα μποτάκια και τις μπότες για φέτος, τα western booties. Επιλέξτε ένα κοστούμι σε ουδέτερο χρώμα και βάλτε το παντελόνι μέσα από τα cowboy μποτάκια σας και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.