γυναίκα με κορσέ και φούστα
Φωτογραφία: Getty Images/ Ideal Image
19|10|2022 10:29
SHARE
TREND ALERT

It's a no -Οι τάσεις που δεν θα υιοθετήσουμε αυτή τη σεζόν


Ζούμε στην εποχή της μόδας όπου τίποτα δεν θεωρείται εντελώς ντεμοντέ.

Ακόμη και τα πιο «ξεχασμένα», τα πιο εκκεντρικά ή τα λιγότερο κολακευτικά trends έχουν βρει το κοινό τους, και μάλιστα δείχνουν απόλυτα in μέσα από φρέσκους και τολμηρούς συνδυασμούς.

Από την άλλη υπάρχει πάντα η αίσθηση του επίκαιρου, οι νέες τάσεις που ξεπηδούν από τα catwalks και ορίζουν τις προτιμήσεις της κάθε χρονιάς.

Άλλες τάσεις εξελίσσονται σε εμμονές, άλλες ήρθαν για να μείνουν και άλλες καταλήγουν να είναι απλώς ένα «πυροτέχνημα».

Για παράδειγμα, τα πλεκτά φορέματα που μπήκαν δυναμικά στη μόδα πριν μερικές σεζόν, αγαπήθηκαν από τις γυναίκες της μόδας γιατί είναι ταυτόχρονα απίστευτα σικάτα αλλά και πρακτικά.

Από την άλλη, η μόδα του τελευταίου χρόνου επανέφερε αρκετές τάσεις -έκπληξη που πολλές fashionistas είχαν αποκηρύξει, όπως τα χαμηλοκάβαλα τζιν και τα πανύψηλα, άβολα τακούνια.

Και παρ' όλο που πράγματι τα 00s είναι και πάλι mainstream και έχουν αποκτήσει ένα ενθουσιώδες κοινό ανάμεσα στους Gen Zers που δεν τα έζησαν από πρώτο χέρι, υπάρχουν ορισμένα trends που χωρίς να απορρίπτουμε, θα επιλέξουμε να προσπεράσουμε.

Παρακάτω, δείτε τις 5 τάσεις που δεν θα ακολουθήσουμε φέτος τον χειμώνα.

Η σούπερ μίνι πλισέ φούστα

Χαριτωμένη και παιχνιδιάρικη, δίνει μια ανάλαφρη νότα στο ντύσιμο. Ωστόσο, δεν είναι ιδιαίτερα πρακτική, είναι λιγότερο κατάλληλη για βράδυ και χρειάζεται προσοχή στους συνδυασμούς για να μην δείχνει κιτς.

Τα πανύψηλα platform pumps

Ο λόγος είναι καθαρά ο μη πρακτικός χαρακτήρας τους. Όσο εντυπωσιακά και αν δείχνουν, τα πανύψηλα τακούνια είναι απλώς άβολα και η ορθοστασία σε αυτά κουράζει και επιβαρύνει τη μέση. Επιπλέον, το άνετο περπάτημα σε αυτά δεν είναι εγγυημένο -οπότε γιατί να φορέσουμε κάτι που στερεί αυθορμητισμό από την εμφάνισή μας;

Τα χαμηλόμεσα τζιν

Το μεγαλύτερο debate της μόδας τον τελευταίο χρόνο. Αν και είναι μια φρέσκια εναλλακτική στα ψηλόμεσα τζιν τα (πολύ) χαμηλόμεσα τζιν δεν κολακεύουν και δεν είναι πρακτικά, ειδικά τον χειμώνα που θέλουμε να φοράμε τα τοπ μέσα από το παντελόνι.

Φούστες και φορέματα πάνω από τζιν

Υπάρχει κάποιος λόγος που αν και το βλέπουμε σε κάποια catwalks αυτό το look δεν γίνεται ποτέ μεγάλη τάση. Μοιάζει ανούσιο. Πολλή πληροφορία.

Οι ασημένιες μπότες

Αν και τα metallics στα αξεσουάρ είναι συνήθως ενδιαφέροντα και εντυπωσιακά, οι ασημένιες μπότες δείχνουν too much. Αν αγαπάτε τη λάμψη, προτιμήστε κάτι πιο διακριτικό όπως ένα ζευγάρι kitten heels ή μπαλαρίνες.

SHARE