γυναίκα με φόρεμα
Φωτογραφία: Instagram/@jennywalton
28|08|2021 10:08
SHARE
ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΝΥΦΙΚΟ

Αντί για νυφικό -10 high street φορέματα για να κάνεις τη διαφορά, τη μεγάλη μέρα


Το νυφικό συνιστά μια ξεχωριστή κατηγορία στην ιστορία της μόδας.

Νυφικά διάσημων γυναικών έγραψαν ιστορία, υπάρχουν οίκοι αποκλειστικά αφιερωμένοι σε αυτά ενώ σε κάποια runway shows που κρατούν ακόμη την παράδοση (όπως ο οίκος Chanel) το νυφικό κλείνει την επίδειξη ως το αδιαμφισβήτητο highlight.

Όπως σε όλα τα βραδινά και επίσημα φορέματα, υπάρχουν άφθονα στιλ νυφικών, επηρεασμένα από διαφορετικές δεκαετίες της μόδας, λευκά ή όχι, λιγότερο ή περισσότερο συνηθισμένα.

Και όχι, δεν χρειάζεται να «κάνετε τη διαφορά», αφού το νυφικό είναι κάτι που φοράτε μία ή εν πάσει περιπτώσει λίγες φορές στη ζωή σας, οπότε δεν προλαβαίνετε να συνηθίσετε κάποιο στιλ, παρά μόνο οπτικά, αν το έχετε δει σε αρκετές περιστάσεις.

Όπως με οποιοδήποτε ρούχο που φοράτε καθημερινά, η μοναδική προϋπόθεση είναι το νυφικό να σας αρέσει, να σας κάνει να νιώθετε όμορφα και άνετα ώστε να χαρείτε στο μέγιστο την ημέρα.

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερες νύφες επιλέγουν φορέματα από high street brands τα οποία φορούν ως νυφικά -έτσι μπορούν αργότερα να τα ξαναφορέσουν σε κάποια επίσημη περίσταση, ενώ αποφεύγουν τα μεγάλα έξοδα.

Εμείς κάναμε μία έρευνα αγοράς και ανακαλύψαμε μερικά σούπερ classy και εντυπωσιακά φορέματα που θα μπορούσατε να φορέσετε σαν νυφικά -προσιτά, ανάλαφρα και ντελικάτα, θα κλέψουν την παράσταση (και την καρδιά σας).

Zara /Δείτε εδώ

Mango /Δείτε εδώ

Zara /Δείτε εδώ

H&M /Δείτε εδώ

Massimo Dutti /Δείτε εδώ

&Other Stories /Δείτε εδώ

H&M /Δείτε εδώ

&Other Stories /Δείτε εδώ

Zara /Δείτε εδώ

SHARE