γυναίκα με καφέ φόρεμα

3 φορέματα από τα Oysho που μοιάζουν απίστευτα πολυτελή, για καλεσμένη σε γάμο ή βάφτιση

Αν είσαι καλεσμένη σε γάμο ή βάφτιση τους επόμενους μήνες, αξίζει να ρίξεις μια ματιά σε αυτά τα τρία φορέματα από τη νέα συλλογή των Oysho.

Πολλοί προτιμούν τους καλοκαιρινούς γάμους και τις βαφτίσεις. Τα βράδια είναι πιο γλυκά, ο καιρός είναι λιγότερο απρόβλεπτος -αν και δεν λείπουν οι εκπλήξεις-, οι νύφες και νονές μπορούν να επιλέξουν το νυφικό ή το look που προτιμούν, χωρίς να το καλύπτουν με πανωφόρια και οι επιλογές για το ταξίδι του μέλιτος είναι περισσότερες -από τους εξωτικούς προορισμούς και τα ελληνικά νησιά, έως τα ορεινά χωριά και τις μεσογειακές χώρες.

Μια ερώτηση, όμως, που συχνά γεννάται κάθε φορά που λαμβάνουμε ένα προσκλητήριο για καλοκαιρινό γάμο ή βάφτιση είναι «τι να φορέσω;».

Υπάρχουν οι καλεσμένες που προτιμούν τις εναλλακτικές επιλογές και καταφεύγουν σε μια ολόσωμη φόρμα ή να σετ με μάξι αέρινη φούστα και πουκάμισο, αλλά η πλειοψηφία σίγουρα θα αναζητήσει μια safe και all-time favorite επιλογή: το φόρεμα.

Οι άγραφοι κανόνες για το φόρεμα που είναι ιδανικό για γάμο ή βάφτιση είναι μην είναι λευκός, να είναι μεν εντυπωσιακό, αλλά όχι υπερβολικό, ώστε να μην κλέψει το spotlight από το νυφικό ή το φόρεμα της νονάς και να είναι άνετο, ώστε να μπορεί η καλεσμένη να χορέψει χωρίς να το σκέφτεται.

Αν είστε καλεσμένη σε γάμο ή βάφτιση και αναρωτιέστε τι να φορέσετε, η καλύτερη επιλογή είναι να προσανατολιστείτε σε ένα αέρινο φόρεμα. Τα φορέματα κερδίζουν πάντα γιατί δείχνουν επίσημα, αφήνουν το σώμα να αναπνέει και συνδυάζονται ευκολότερα με mules και πέδιλα με τακούνι.

Στη νέα συλλογή των Oysho ανακαλύψαμε τρία φορέματα που είναι τέλεια για καλεσμένη σε γάμο ή βάφτιση. Είναι κομψά, σε υπέροχες αποχρώσεις και υπόσχονται εμφανίσεις που σίγουρα θα ξεχωρίσουν.

3 φορέματα από τα Oysho για καλεσμένη σε γάμο ή βάφτιση:

Μακρύ ασύμμετρο φόρεμα σατινέ, Δείτε εδώ

Ασύμμετρο μακρύ φόρεμα με μετάξι και μεταλλονήμα, Δείτε εδώ

Μακρύ φόρεμα off shoulder από λινό, Δείτε εδώ