γυναίκα με σουτιέν
Φωτογραφία: Oysho
19|11|2021 11:51
SHARE
POST SURGERY

Tα Oysho λανσάρουν μια νέα σειρά με μετεγχειρητικά σουτιέν για γυναίκες με μαστεκτομή


Επιχειρώντας να συμβάλλει στην ορατότητα και στη συμπερίληψη των γυναικών που έχουν περάσει καρκίνο του στήθους και έχουν υποβληθεί σε μαστεκτομή, τα Oysho λανσάρουν μια νέα σειρά με μετεγχειρητικά σουτιέν.

Συγκεκριμένα, η συλλογή απευθύνεται σε γυναίκες που βρίσκονται στο μετεγχειρητικό στάδιο της μαστεκτομής και δεν χρησιμοποιούν προθέσεις ούτε έχουν προχωρήσει σε αποκατάσταση μαστού.

Για το εγχείρημα αυτό, τα Oysho συνεργάστηκαν με την ισπανική μη κερδοσκοπική οργάνωση Teta & Teta, η οποία έγινε «viral» λανσάροντας μεταξύ άλλων το σουτιέν για ένα στήθος Lola.

Τώρα, το μικρό αυτό στούντιο στη Μαδρίτη, συνεργάστηκε με μεγάλα brands όπως τα Oysho και τα Mango, προκειμένου να προωθήσουν ανάλογα σχέδια στις συλλογές τους, προσεγγίζοντας έτσι πολύ μεγαλύτερο κοινό.

Τα σουτιέν της συλλογής των Oysho είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να είναι απόλυτα λειτουργικά, και περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά όπως μπροστινό κούμπωμα, ρυθμιζόμενες τιράντες πολλαπλών θέσεων και ενιαία cup, ενώ είναι κατασκευασμένα από ύφασμα που αφήνει το δέρμα να αναπνέει.

Δείτε εδώ.

Oysho

Στο σάιτ βρίσκει κανείς κατατοπιστικές οδηγίες που ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες, ενώ ένα ενδιαφέρον στοιχείο είναι τα κομψά σχέδια και τα χρώματα που τα κάνουν να μην ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα σουτιέν του brand.


Oysho

Μάλιστα, η συλλογή περιλαμβάνει διαφορετικά μοντέλα με μια ποικιλία υφασμάτων από μικροΐνα μέχρι δαντέλα, αλλά και διαφορετικά σχήματα.

Ξεχωρίζει το μοντέλο Lola Multiway που δημιουργήθηκε στο πρότυπο του Lola της Τeta & Teta και είναι σχεδιασμένο για να προσαρμόζεται σε κάθε είδος στήθους.

Δείτε εδώ.


Oysho

Όπως αναγράφεται στο σάιτ, τα Oysho θα δωρίσουν το 50% του ποσού του κάθε σουτιέν σε διάφορα έργα για την αντιμετώπιση του καρκίνου του στήθους.


Oysho
SHARE