γυναίκες με παλτό στην εβδομάδα μόδας
Φωτογραφία: Shutterstock
30|01|2021 09:34
SHARE
MANGO

Οι επιδραστικές γυναίκες της μόδας επιλέγουν παλτό από τα Mango -5 εκπτωτικά πανωφόρια που ξεχωρίζουν


Ένας τρόπος να ξεχωρίζετε τα πιο ποιοτικά κομμάτια στα highstreet brands είναι αφενός να ελέγχετε τη σύνθεση και αφετέρου να δείτε να το φορά κάποια επαγγελματίας της μόδας.

Για παράδειγμα, το τελευταίο διάστημα η Τζίτζι Χαντίντ, η Ναόμι Γουότς, η Ιρίνα Σάικ και η Κέιτι Χολμς έχουν εμφανιστεί φορώντας παλτό από τα Mango -και αν δεν σχετίζονται οι ίδιες με τη μόδα, σχετίζονται οι επαγγελματίες στιλίστες τους.

Φυσικά, highstreet κομμάτια φορούν και οι κομψές royals όπως η βασίλισσα Λετίθια και η Κέιτ Μίντλετον και σε αυτή την περίπτωση το συμπέρασμα είναι το ίδιο -αν έχεις πρόσβαση σε κομμάτια σχεδιαστών και οίκων και παρ΄όλα αυτά επιλέγεις και πιο οικονομικά κομμάτια, μάλλον κάτι στο σχέδιό τους τα κάνει ιδιαίτερα ξεχωριστά.

Άλλωστε, ένα εντυπωσιακό παλτό ή πανωφόρι δεν είναι απαραίτητα κάποιο με έντονο χρώμα αλλά ένα κλασικό κομμάτι που κερδίζει με την απλότητά του.

Getty Images /Ideal Image

Φέτος, οι μεγαλύτερες τάσεις ήταν τα μάξι παλτό σε καμηλό ή μαύρο, φορεμένα με σετ φόρμας ώστε να το κάνουν να δείχνει λίγο πιο επίσημο.

Getty Images /Ideal Image

Με μια αναλυτική ματιά στο section πανωφοριών του Mango, ξεχωρίσαμε 5 κομμάτια που αξίζουν την προσοχή σας -ζεστά, κομψά και chic.

Mάλλινο παλτό με γιακά-φιόγκο /Δείτε εδώ

Mango

Πουπουλένιο puffer /Δείτε εδώ

Mango

Μάξι παλτό /Δείτε εδώ

Mango

Γούνινο παλτό /Δείτε εδώ

Mango

Μαύρο κρουαζέ παλτό /Δείτε εδώ

Mango
SHARE