γυναίκα με παλτό και γυαλιά στην εβδομάδα μόδας
Φωτογραφία: Shutterstock
11|12|2022 15:38
SHARE
MUST HAVE

Το παλτό από τα Zara που θα λατρέψουν οι γυναίκες άνω των 50 -Διαχρονικά chic


Ένα υπέροχο παλτό από τα Zara αναμένεται να γίνει ανάρπαστο και να ενθουσιάσει τις ανά τον κόσμο fashionistas άνω των 50.

Όταν η συζήτηση έρχεται στη μόδα και τις στιλιστικές επιλογές, τα διάφορα κομμάτια που κυκλοφορούν στην αγορά αντιμετωπίζονται με διαφορετικό τρόπο από κάθε γυναίκα, ανάλογα με τη φάση που βρίσκεται στη ζωή της.

Ένας από τους μύθους που πρέπει πια να καταρριφθεί είναι ότι οι fashion lovers που έχουν περάσει τα 50 πρέπει να αποφεύγουν τα έντονα μοτίβα και τα χρώματα και να μη φορούν ό,τι θα φορούσαν στα 20.

Η αλήθεια είναι όμως, πώς με τους κατάλληλους συνδυασμούς και τα αντίστοιχα κομμάτια, μια γυναίκα μετά τα 50 μπορεί να φορέσει πραγματικά ό,τι την κάνει να αισθάνεται άνετη, κομψή και σέξι.

Ωστόσο, σίγουρα μια γυναίκα που έχει πολλά να σκεφτεί μέσα στην ημέρα, αλλά θέλει πάντα να αισθάνεται κομψή και σικάτη, δεν έχει τον άπλετο χρόνο για να σκεφτεί τι θα φορέσει το πρωί πριν βγει από το σπίτι. Οπότε, πάντα είναι καλή ιδέα να επενδύει σε κομμάτια διαχρονικά chic, που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα -όπως ένα μπεζ παλτό.

Στη συλλογή των Zara βρήκαμε ένα υπέροχο παλτό σε μπεζ απόχρωση, το οποίο κοστίζει μόλις 40€, πάει με όλα και σίγουρα θα το λατρέψετε. Έχει κουκούλα, που του δίνει έξτρα πόντους στιλ και θα σας προστατεύσει ακόμα περισσότερο από το κρύο, ενώ η ζώνη στη μέση χαρίζει κομψότητα.

Δείτε το μπεζ παλτό από τα Zara.

SHARE