γυναίκα με καμπαρντίνα στην εβδομάδα μόδας
Φωτογραφία: Shutterstock
24|11|2022 08:59
SHARE
WINTER STYLE

Τα κομψά πανωφόρια που προτιμούν οι influencers άνω των 50


Το χαρακτηριστικό της γκαρνταρόμπας μιας γυναίκας άνω των 50 είναι ότι συνήθως, έχουν φύγει τα περιττά και έχει μείνει η ουσία -τα κομμάτια δηλαδή που αντανακλούν την προσωπικότητά της.

Όχι, η ηλικία δεν λειτουργεί περιοριστικά για το ντύσιμο -αυτές οι εποχές έχουν παρέλθει προ πολλού και το μόνο που (πρέπει) να νικά είναι η προσωπική αισθητική και η χαρά του ντυσίματος.

Είναι γεγονός ότι οι νεότερες ηλικίες είναι περισσότερο εξοικειωμένες με τα social media, αφού μεγάλωσαν με αυτά, αλλά όλο και περισσότερες γυναίκες στις ηλικίες των 50 και άνω βρίσκουν τη θέση τους στις ονλάιν πλατφόρμες και μοιράζονται το υπέροχο στιλ τους με κοινό όλων των ηλικιών.

Ήδη υπάρχουν influencers με χιλιάδες ακόλουθους που εμπνέουν όχι μόνο τις γυναίκες σε αντίστοιχες ηλικίες αλλά και κορίτσια στην εφηβεία, αποδεικνύοντας ότι το στιλ είναι (και πρέπει) να είναι universal.

Μια «βόλτα» στο Instagram και στις φωτογραφίες που ανεβάζουν μερικές από τις πιο κομψές fashion influencers άνω των 50 μας έδωσε άφθονη έμπνευση για χειμωνιάτικα ντυσίματα.

Παρατηρήσαμε τα κομψά πανωφόρια που επιλέγουν, περισσότερο κλασικά ή περισσότερο «πειραματικά» αλλά πάντα ενδιαφέροντα και εντυπωσιακά.

Παρακάτω, δείτε μερικές από τις πιο επιδραστικές influencers άνω των 50 με τα κομψά πανωφόρια τους και διαλέξτε το αγαπημένο σας!

Ένα κλασικό μαύρο παλτό

Ένα stylish παλτό σε φρέσκο λευκό χρώμα

Ένα all time classic μιλιτέρ τζάκετ

Ένα κομψό cape coat

Ένα μακρύ puffer jacket

SHARE