γυναίκες με παλτό και γυαλιά περπατούν στο δρόμο
Spring capsule wardrobe /Φωτογραφία: Shutterstock
19|12|2020 09:51
SHARE
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ

Τα παντελόνια που μια γυναίκα στα 50 θα πρέπει να έχει σίγουρα στην ντουλάπα της


Οι γυναίκες στα 50 έχουν βρει το προσωπικό τους στιλ και γνωρίζουν καλά τι «λειτουργεί» για εκείνες και τι όχι.

Δεν είναι θέμα περιορισμού, αλλά μάλλον το αντίθετο -μετά από χρόνια αναζήτησης και πειραματισμών, έχουν επιλέξει τα κομμάτια που υποστηρίζουν το στιλ τους και απογειώνουν την εικόνα τους.

Το έξτρα winning point, είναι τα κομμάτια με ιστορία μέσα στην γκαρνταρόμπα -εκείνα που έχουν δοκιμαστεί και φορεθεί σε αμέτρητες διαφορετικές περιπτώσεις και έχουν αποδειχθεί πιστοί σύμμαχοι του σώματος και του στιλ τους.

Τα παντελόνια κατέχουν μια ξεχωριστή θέση στα σταθερά κομμάτια μιας γκαρνταρόμπας -τα αλλάζετε λιγότερο συχνά από τα τοπ και τα πουκάμισα και είναι η «βάση» κάθε ντυσίματος, αυτά που στηρίζουν όλη την εικόνα.

Το στοιχείο στο οποίο δίνετε ήδη μεγάλη βάση είναι η εφαρμογή -αυτό είναι άλλωστε και το μυστικό όλων των designers για να κάνετε ακόμη και το πιο οικονομικό κομμάτι να δείχνει ακριβό.

Αλλά εκτός από την εφαρμογή, τα διαχρονικά σχέδια και τα cuts που σας ταιριάζουν -ένα πλούσιο flared που ψηλώνει, ένα bossy υφασμάτινο, αλλά και ένα ψηλόμεσο, μαλακό τζιν που φοριέται με αθλητικά -είναι εκείνα που «δουλεύουν» περισσότερο στους συνδυασμούς και τις εμφανίσεις σας.

Ποια είναι λοιπόν τα παντελόνια που μια γυναίκα στα 50 έχει σίγουρα στην ντουλάπα της;

To σοφιστικέ κοτλέ

Το εφαρμοστό μαύρο

Το ανοιξιάτικο λινό

Το chic κασμιρένιο

Το cool girl τζιν

Το flared

Το bossy υφασμάτινο

SHARE