γυναίκα με λευκό παντελόνι και κόκκινες μπότες περπατά στο δρόμο
Τα must haves κάθε γκαρνταρόμπας /Φωτογραφία: Shutterstock
05|02|2020 16:30
SHARE
SHOE BASICS

Σταθερές αξίες -5 κλασικά ζευγάρια παπούτσια που δεν πρέπει ποτέ να πετάξεις από τη ντουλάπα σου


«Παπούτσια ή τσάντα» -ο άτυπος διαχωρισμός προτιμήσεων μπορεί να βρίσκει εφαρμογή σε νοητικό επίπεδο, αφού σε πρακτικό και τα δύο είναι εξίσου χρήσιμα (και ιδανικά εξίσου στιλάτα).

Ανεξάρτητα από το προσωπικό στιλ, η κάθε ενημερωμένη και στιλάτη ντουλάπα έχει ανάγκη από basics παντός καιρού, ακόμη και να το να μπείτε στη διαδικασία αγοράς τους μοιάζει σαν υποχρέωση (πχ. «πρέπει» να αγοράσω ένα λευκό πουκάμισο).

Το ίδιο ισχύει και για τα παπούτσια -τα basics μπορεί να εκτείνονται από τα sneakers που «λιώνετε» καθημερινά στο κλασικό ζευγάρι γόβες που «λιώνετε» για τα δεδομένα τους, σε κάθε επίσημη περίσταση.

Τα τελευταία χρόνια οι mainstream τάσεις προσέθεσαν όγκο στα παπούτσια, με sneakers, chunky μπότες και ανατομικά καλοκαιρινά σανδάλια, αλλά ταυτόχρονα τα κομψά 60s kitten heels κυριάρχησαν στις βραδινές επιλογές.

Ωστόσο, υπάρχουν μοντέλα που θεωρούνται πάντα κλασικά και safe και δεν δείχνουν ποτέ «εκτός» και αυτά είναι εκείνα που αν ήδη έχετε, δεν πρέπει ποτέ να λείψουν από τη ντουλάπα σας.

Κλασικές μονόχρωμες γόβες

SHARE