Φωτογραφία: Splash/ Ideal Images
Φωτογραφία: Splash/ Ideal Images
COLLINA STRADA

Μοντέλα εμφανίστηκαν με πρόσωπα ζώων σε μια αλλόκοτη πασαρέλα της New York Fashion Week


Μια εντελώς διαφορετική πασαρέλα έλαβε χώρα στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης με τον οίκο Collina Strada να παίρνει τα εύσημα για το πιο περίεργο show.

Στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης ο οίκος μόδας Collina Strada επέλεξε να προσεγγίσει με μοναδικό τρόπο ένα ευαίσθητο θέμα, εκείνο της οικολογικής συνείδησης με αλλόκοτο τρόπο για τα μάτια των περισσότερων θεατών.

Στην πασαρέλα τα μοντέλα φόρεσαν στα πρόσωπά τους ειδικά σχεδιασμένες και προσαρμοσμένες μάσκες, μεταξύ άλλων γουρουνιών και πτηνών διχάζοντας όμως το κοινό.

Φωτογραφία: Splash/ Ideal Images

Στον διαδικτυακό κόσμο πολλοί σχολίασαν την πασαρέλα αυτή παρομοιάζοντάς την αλλόκοτη και εφιαλτική, ο οίκος μόδας όμως φαίνεται να μην πτοείται.

Φωτογραφία: Splash/ Ideal Images

Ενώ στις πασαρέλες πολλοί οίκοι μόδας τείνουν να παρουσιάζουν τις συλλογές τους με εκκεντρικά σύνολα, λαμπερά πρόσωπα με μακιγιάζ και chic vibes να αιωρούνται στην ατμόδφαιρα, ο οίκος Collina Strada αποφάσισε να κάνει τη διαφορά.

Με τίτλο «Παρακαλώ μην τρώτε τους φίλους μας», ο οίκος μόδας αντιπροσωπεύει με απόλυτα ρεαλιστικό τρόπο την οικολογική συνείδηση των σχεδίων της συλλογής και «μεταμορφώνει» περίτεχνα τα μοντέλα σε ζώα.

SHARE