γυναίκα με κολιέ με πέρλες

Πέρλες -Το ασυναγώνιστα σικάτο και ρετρό κόσμημα θα είναι παντού το 2022

Αν και ανήκουν στα πιο διαχρονικά κομμάτια μιας γκαρνταρόμπας, τα κοσμήματα επηρεάζονται εξίσου από τα mainstream fashion trends.

Έτσι, πριν από δύο καλοκαίρια, τα καλοκαιρινά κολιέ με κοχύλια ήταν παντού, ενώ πέρυσι τα fruity necklaces και σκουλαρίκια ζωντάνευαν τα καλοκαιρινά outfits.

Υπάρχουν φυσικά και οι κλασικές επιλογές, που παραμένουν διαχρονικά in, όπως τα διαμάντια και οι πέρλες.

Σε αντίθεση με τα διαμάντια, οι πέρλες χαρίζουν στο ντύσιμο μια πιο ματ, απαλή λάμψη που σαγηνεύει.

Από την Coco Chanel αλλά και αιώνες πίσω, όταν κοσμούσαν τα φορέματα των γυναικών της βασιλικής αυλής, οι πέρλες ήταν πάντα συνώνυμο της κομψότητας και της πολυτέλειας.

Πιο ματ, πιο διακριτικές αλλά ποτέ απαρατήρητες οι πέρλες φέρουν μέχρι σήμερα μια αυτόνομη γοητεία η οποία δεν παραλλάσσεται ανάλογα με το στιλ.

Δεν είναι δηλαδή τόσο ευέλικτες όσο οι χρυσοί κρίκοι, αντιθέτως είναι στοιχείο με ισχυρό χαρακτήρα -παραπέμπουν σε κάτι ρετρό, πολυτελές και γοητευτικό.

Φέτος, οι πέρλες επιστρέφουν δυναμικά στη μόδα και αλλά με ένα πιο ανάλαφρο twist -κρεμασμένες από λεπτά κρικάκια η αλυσίδες, ως μικρά earcuffs αλλά και σε συνδυασμούς με χρυσό στο ίδιο κόσμημα.

Παράλληλα, οι πέρλες κατακτούν τα hairstyles τοποθετημένες σαν «βροχή» σε ένα χτένισμα ή σε μικροσκοπικές εκδοχές τους στα νύχια.

Παρακάτω, δείτε μερικές από τις ωραιότερες εκδοχές των peal outfits σήμερα και πάρτε ιδέες για να τις εντάξετε στα ντυσίματά σας.