στιλάτη γυναίκα
Φωτογραφία: Shutterstock
06|12|2023 08:57
SHARE
MUST HAVE

Το πλεκτό φόρεμα από τα Zara που θα φορέσεις στο χριστουγεννιάτικο πάρτι του γραφείου


Στα Zara ανακαλύψαμε ένα πολύ κομψό πλεκτό φόρεμα, το οποίο είναι ιδανικό για το χριστουγεννιάτικο πάρτι στο γραφείο.

Μπορεί να διανύουμε μόλις την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου, ωστόσο οι προσκλήσεις για τα διάφορα γιορτινά events έχουν ήδη ξεκινήσει -μεταξύ αυτών και το χριστουγεννιάτικο πάρτι του γραφείου.

Αν το πάρτι πραγματοποιηθεί στο χώρο εργασίας σας, σαν ένα ευχάριστο μεγάλο διάλειμμα, τότε επιλέξτε τα ρούχα σας να είναι αρκετά κοντά σε αυτά που φοράτε καθημερινά, το ίδιο και τα υποδήματα. Θυμηθείτε πως πρέπει σε κάθε περίπτωση να αισθάνεστε άνετα, ενώ ταυτόχρονα η εμφάνιση είναι επαγγελματική.

Οπότε, ίσως τα πολύ κοντά φορέματα και οι ψηλές μπότες να ήταν ιδανικά αν βγαίνατε να διασκεδάζατε με την παρέα σας, για το office X-mas party, ωστόσο, ίσως να μην είναι κατάλληλες επιλογές.

Στη συλλογή των Zara ανακαλύψαμε ένα πολύ κομψό πλεκτό φόρεμα με μεταλλιζέ δίχτυ, το οποίο συνδυάζει ιδανικά το διακριτικό glam με την ανεπιτήδευτη κομψότητα που είναι ιδανικό πάντρεμα για ένα πάρτι σε corporate περιβάλλον με γιορτινό αέρα.

To πλεκτό φόρεμα με μεταλλιζέ δίχτυ από τα Zara ταιριάζει τέλεια με τις μαύρες ψηλές μπότες σας, αλλά και με ένα ζευγάρι σικάτες μπαλαρίνες, ενώ σε άλλη περίσταση μπορείτε να το φορέσετε και με κλασικές μαύρες γόβες.

Δείτε το πλεκτό φόρεμα με μεταλλιζέ δίχτυ από τα Zara:

SHARE