Μοντέλο με τζιν στο δρόμο
Φωτογραφία: Getty Images/Ideal Image
ΠΕΛΑΓΙΑ ΧΡΙΣΤΑΚΗ

5+1 ποιοτικά τζιν που εφαρμόζουν τέλεια -Αγορά επένδυση


Καλή Τρίτη σε όλες με μια παραδοχή. Κορίτσια δεν αντέχω άλλο μέσα. Δεν είναι τα ψώνια ή τα ποτά..μόνο. Αυτό που μου στοιχίζει πιο πολύ είναι ένα ωραίο φαγητό έξω, ένα στρωμένο τραπέζι, ένα κρασί και γενικά μια ωραία αίσθηση.

Θα κάνουμε βέβαια υπομονή και θα καταφέρουμε να βγούμε με όσο το δυνατόν λιγότερα σπασμένα νεύρα. Έχουμε κλείσει έναν χρόνο σε αυτή τη κατάσταση και λογικό είναι όλες μας να είμαστε στα όριά μας. Τελευταία συνειδητοποίησα ξανά πόσο με ανεβάζει ψυχολογικά να γεμίζω τα βάζα στο σπίτι με λουλούδια. Μην φανταστείτε κάτι ακριβό, αγοράζω μερικά λουλούδια και κόβω από την αυλή μερικά κλαδιά πικροδάφνης για να γεμίσω το βάζο με πρασινάδα που κρατάει κιόλας. Τα απλά πράγματα γίνονται σπουδαία όταν τα χρειάζεσαι πραγματικά.

Πάμε να δούμε τις ερωτήσεις σας:

Πελαγία μου είναι μια όαση η στήλη, οι εισαγωγές σου μιλούν στην καρδιά μου τον τελευταίο καιρό! Θα ήθελα να σε ρωτήσω το εξής! Τα ankle boots μέχρι πότε φοριούνται; Δηλαδή πότε μπορούμε να πούμε χρονικά ότι «τώρα μπαίνουν ντουλάπι». Ήθελα να αγοράσω ένα ζευγάρι αλλά επειδή το click away και το click in shop δεν επανέρχονται, δεν θέλω να τα παραγγείλω. Αν είναι να φτάσουμε Απρίλη, ας μην τα πάρω καλύτερα. Σ'ευχαριστώ!

Αγαπητή φίλη, μάλλον στις εισαγωγές με έχει πιάσει το ποιητικό μου ή μου την έχει βαρέσει τόσο που κάνω την ψυχανάλυσή μου. Τα ankle boots έχουν ένα μεγάλο εύρος που μπορούμε να τα φοράμε, από Οκτώβρη μέχρι και Απρίλη. Ανάλογα βέβαια και με τον καιρό. Αν είναι να φτάσουμε πάλι Απρίλη, τότε μας βλέπω για σανδάλια κατευθείαν. Παρόλα αυτά, ένα μποτάκι είναι πάντα χρήσιμο!

Σημαντικό tip: Τα καστόρινα δείχνουν πιο casual και ανέμελα, τα δερμάτινα πιο στυλιζαρισμένα και fashionable. Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει ανάλογα με το στυλ σου.

Γεια σας, είμαι η Ελένη, 44 ετών. Τα τελευταία χρόνια δεν μπορώ να βρω ένα τζιν της προκοπής. Νομίζω ότι από τα Zara και H&M είναι πολύ λεπτό το ύφασμα και διαγράφει πολύ. Φαίνεται ακόμα και η λακουβίτσα της κυτταρίτιδας στον πωπό. Είχα πάρει κάποτε Diesel και ήμουν πολύ ευχαριστημένη. Είναι όμως λίγο ακριβά. Υπάρχει καμία άλλη μάρκα με την ποιότητα της Diesel αλλά σε καλύτερη τιμή; 

Ελένη δεν είσαι μόνη! Προσωπικά, τα πιο ποιοτικά τζιν θεωρώ ότι είναι τα Levi’s που όλοι αγαπήσαμε. Δεν μας έχουν απογοητεύσει ποτέ. Υπάρχουν πια πολλές γραμμές και διάφορα υφάσματα για να διαλέξεις. Στα συν είναι το ότι είναι ένα sustainable brand πραγματικά. Σαν εφαρμογή, τα Sezane είναι πολύ καλά, τα Sarah Lawrence αλλά και τα True Religion. Εξαιρετικά είναι τα Lee και Wrangler. Τα καλά τζιν είναι τσιμπημένα στην τιμή αλλά κάνουν απόσβεση.

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω τι έχουν τα Primark και κάνουν όλοι σαν παλαβοί που θα έρθουν Ελλάδα. Προσωπικά δεν έχω ψωνίσει ποτέ. Έχει νόημα να ασχοληθούμε; Ή είναι Jumbo φάση; 

Τώρα τι να πω για τα Primark, πολύ φθηνά ρούχα και από ποιότητα είναι οκ θα έλεγα για την τιμή τους. Εντάξει να πούμε πως μπορούμε να βρούμε μερικά πράγματα αλλά με μέτρο. Έχω ένα δυο φορέματα, απλά, ριμπ και τα αγαπώ. Απλά γνωρίζω πως θα τα συνδυάσω με ένα καλό σακάκι για να είναι πιο ντυμένη. Hi and low κορίτσια! Ό,τι κάνουμε όλες μας. Μη σας πιάνει τρέλα. Ψωνίστε έξυπνα αυτά που πραγματικά χρειάζεστε! 

Μέχρι την επόμενη Τρίτη σας φιλώ!

SHARE