πώς να φαίνονται τα ρούχα σου ακριβά
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
STYLING TIPS

Οι 4 βασικοί κανόνες για να κάνετε τα ρούχα σας να μοιάζουν expensive, ακόμα και αν δεν είναι


Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι πραγματικότητα: ένα outfit μπορεί να δείχνει ακριβό, ακόμη και αν δεν είναι.

Το κλισέ ότι μια γυναίκα πρέπει να ξοδέψει μια περιουσία προκειμένου να είναι κομψή έχει ξεπεραστεί δικαίως εδώ και πολλά χρόνια. Και δεν αναφερόμαστε φυσικά στο φαινόμενο του fast fashion, δηλαδή στο ότι μπορούμε με λίγα χρήματα να αποκτήσουμε ένα κατά τα άλλα τέλειο outfit με ελάχιστο κόστος από τα γνωστά μας πολυκαταστήματα, αφού κάτι τέτοιο δεν είναι ωφέλιμο στην πραγματικότητα ούτε για εσάς, αλλά ούτε και για τον πλανήτη.

Αντί αυτού υπάρχουν μια σειρά από styling tricks που μπορούν να αναβαθμίσουν κάθε σας σύνολο και να δώσουν έναν τόνο elegance στην εμφάνιση σας.

Εμείς μοιραζόμαστε παρακάτω τις 4 πιο πολύτιμες συμβουλές μας για να φαίνεται τα ρούχα σας πιο ακριβά:

Επενδύστε στο καμηλό: Το camel είναι ένα χρώμα που μας θυμίζει τα κλασικά κασμιρένια παλτό. Κάθε κομμάτι σε αυτό το χρώμα χαρίζει ένα luxurious touch.

Επιλέξτε μια oversized τσάντα: Όσο αυξάνεται το μέγεθος, τόσο αυξάνεται και η τιμή. Αυτή είναι η υποσυνείδητη σκέψη, όταν δούμε μια υπέροχη leather like shopper τσάντα.

Μονοχρωμία: Ένα μονόχρωμο σύνολο είναι εκτός από ασφαλές και απόλυτα chic. Αν μπορείτε να βάλετε και ασορτί αξεσουάρ ακόμη καλύτερα.

Δέρμα: Η υφή του δέρματος (όχι απαραίτητα το φυσικό δέρμα) έχει κάτι το πολυτελές. Η sleek όψη του προσδίδει κύρος και στιλ στο λεπτό.

SHARE