Φωτογραφία: Shutterstock
Φωτογραφία: Shutterstock
03|12|2023 09:49
SHARE
FASHION

Πώς να τυλίξεις το κασκόλ σου για να δείχνει updated κάθε look σου


Τον χειμώνα τα looks δεν ολοκληρώνονται αν ένα ζεστό κασκόλ δεν τυλίγει τον λαιμό μας για να μας προστατέψει από το κρύο, για να μας δώσει μια απολαυστική αίσθηση θαλπωρής και μερικούς ακόμα πόντους στιλ.

Από τα χειροποίητα κασκόλ έως τα πιο στιλάτα με κρόσια και από τα μονόχρωμα έως τα πιο funky, τα κασκόλ αντικατοπτρίζουν το στιλ όσων τα φορούν.

Φέτος, η τάση θέλει τα κασκόλ μακριά και με κρόσια, ενώ τα καπιτονέ επίσης θεωρούνται ένα micro trend που αξίζει να επενδύσετε, δίνοντας μια πιο ιδιαίτερη πινελιά στο σύνολο.

Κι αφού θέλουμε να είμαστε πάντα ενημερωμένες για τις νέες τάσεις της μόδας και αφού έχουμε ήδη βρει τα κασκόλ που θα απογειώσουν το στιλ μας, ένα είναι το ερώτημα. Πώς τα τυλίγουμε σωστά ώστε να δείχνουν κομψά και chic;

Πώς να τυλίξεις το κασκόλ σου για να δείχνει updated κάθε look σου

Η Instagramer Bubu Pie, δημοσιεύει συχνά βίντεο στο προφίλ της στα οποία δίνει τις πολύτιμες συμβουλές της ώστε οι followers της να ντύνονται πιο στιλάτα αλλά πάντα δημιουργώντας έξυπνα στιλιστικά combos.

Αυτή τη φορά δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο δείχνει πώς να τυλίγουμε το κασκόλ μας στον λαιμό μας για ένα εύκολο αλλά και updated look.

Όπως βλέπουμε στο σχετικό βίντεο, αντί να περάσει το κασκόλ απλώς από το λαιμό και να ρίξει στον ώμο της την μία άκρη του, τυλίγει το κασκόλ και φέρνει την μια άκρη του ξανά μπροστά. Έπειτα, περνάει την άκρη μέσα από το κασκόλ, κάνοντας έναν νοητό κόμπο και αφήνει την άκρη του να πέσει στην πλάτη της.

Έτσι, το κασκόλ παραμένει σταθερό, χωρίς να χάνει το σχήμα του και χωρίς να χρειάζεται να το δένετε ξανά και ξανά!

Δείτε το βίντεο παρακάτω και αντιγράψτε την βήμα -βήμα ώστε να τυλίξετε το κασκόλ σας με τον πιο έξυπνο τρόπο:

SHARE