Νέα σειρά Flex Smart από την Triumph
Νέα σειρά Flex Smart από την Triumph
26|09|2022 10:06
SHARE
REALLY YOU

Ποτέ η άνεση δεν σε «αγκάλιασε» τόσο κομψά - Flex Smart by Triumph


Νέα εποχή, νέα φιλοσοφία κι ένα εντελώς «δικό σου» look & feel. O πιο όμορφος εαυτός σου αναδεικνύεται μέσα από τη νέα σειρά Triumph!

Tο μεγαλύτερο brand εσωρούχων παγκοσμίως φέρνει την πιο cool διάθεση στην γκαρνταρόμπα σου, ομορφαίνει τις μέρες σου και σου δίνει αίσθηση πραγματικής ελευθερίας. Γιατί κάθε γυναίκα είναι διαφορετική, όπως και οι ανάγκες της καθημερινότητάς της.

H Triumph αποτυπώνει σε κάθε της δημιουργία το concept της. #ItsPersonal. Την ιδέα πως πέρα από τη λειτουργικότητα, την αισθητική και κάθε καινοτομία βρίσκεται η έκφραση της μοναδικής ταυτότητας. Κάτι εντελώς προσωπικό για κάθε γυναίκα. Γιατί κάθε ηλικία φέρνει τις δικές της νέες συνθήκες στο σώμα και τη διάθεση. Κάθε ημέρα διαμορφώνει τους δικούς της ρυθμούς, που πολλές φορές γίνονται απαιτητικοί, ενώ άλλοτε πιο χαλαροί. Η ανάγκη της ατομικής έκφρασης παραμένει ακλόνητη και ζητάει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να αναπτυχθεί. Οι εναλλαγές στο 24ωρο είναι ενδιαφέρουσες. Από την αίσθηση της πρακτικότητας περνάμε στην αγάπη για τον αισθησιασμό και από την λαχτάρα για χρώμα στα νωχελικά nude φώτα της νύχτας. Ο δυναμισμός δίνει τη θέση του στον ρομαντισμό.

Η νέα καμπάνια #ItsPersonal παρουσιάζει με τον πιο δημιουργικό και παράλληλα συναισθηματικό τρόπο τις λύσεις που προσφέρει το brand για κάθε στιγμή και ιδιαίτερη φάση. Τι κι αν οι ανάγκες διαφοροποιούνται. Η υποστήριξη και οι ιδέες της Triumph παραμένουν πάντα ίδιες, καθώς για κάθε γυναίκα γίνεται η «κολλητή» φίλη, που γνωρίζει απόλυτα τα «θέλω» της. Το μυστικό βρίσκεται στη μοναδικότητα! Και έτσι διαμορφώνεται ένας πέρα για πέρα αληθινός δεσμός.

Έτσι, η Triumph δίνει το ξεχωριστό σύνθημα για το λανσάρισμα της νέας σεράς Flex Smart που αποτελεί ωδή στην ατομικότητα. Με βάση τις διαφορετικές και απρόοπτες προκλήσεις της καθημερινότητας, η σειρά Flex Smart σχεδιάστηκε έτσι ώστε να προσαρμόζεται σε κάθε κίνηση του σώματος. Αποτέλεσμα, κάθε γυναίκα να αισθάνεται απαράμιλλη άνεση και στήριξη, φορώντας εσώρουχα που είναι σαν να σχεδιάστηκαν ειδικά για εκείνη!

H Triumph εμπνέει και εμπνέεται!

Τα key trends κάθε σεζόν, η μακρόχρονη εμπειρία, η ποιότητα κατασκευής και οι άριστες πρώτες ύλες αποτελούν πηγή έμπνευσης για κάθε νέα συλλογή εσωρούχων και homewear της Triumph. Στη βάση του καταξιωμένου brand βρίσκεται διαχρονικά η αγάπη και η φροντίδα για τη γυναίκα.

Πρέσβειρες της νέας σειράς Flex Smart γίνονται τρεις ξεχωριστές γυναίκες με λαμπερή προσωπικότητα και τολμηρή ακτινοβολία. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Ελένη Βαΐτσου και η Ραφαέλα Ψαρρού - τόσο ανεπιτήδευτες και τόσο αυθόρμητες - δίνουν τον τόνο της νέας εποχής και σε προκαλούν να τις ακολουθήσεις σε ένα μαγευτικό ταξίδι ζωής για αληθινές γυναίκες, χωρίς φίλτρα, σενάρια και στούντιο. Στη βάση της νέας καμπάνιας #ItsPersonal, αντανακλούν στον φακό τις δικές τους ιστορίες, είναι απόλυτα ο εαυτός τους, αγαπούν το σώμα τους και αγκαλιάζουν κάθε πτυχή της ψυχής τους.

Η Triumph αφουγκράζεται τις επιθυμίες σου. Ζει μαζί σου και κινείται στους ρυθμούς σου. Αφέσου στην ιδιαίτερη αίσθηση των εσωρούχων του brand και ζήσε μοναδικά την κάθε στιγμή. Τόλμησέ να είσαι πραγματικά «εσύ»!

#ItsPersonal #TogetherWeTriumph #TriumphLingerie

@TriumphLingerie 

SHARE