προτάσεις για τα look του ρεβεγιόν
Φωτογραφία: Shutterstock
FESTIVE LOOK

6+1 festive σύνολα που θα σας κάνουν την απόλυτη πρωταγωνίστρια του φετινού ρεβεγιόν


Λίγο πολύ όλες έχουμε ρίξει μια ματιά στις γιορτινές βιτρίνες.

Και αν δεν το έχουμε κάνει ακόμη, τότε σίγουρα το πρόγραμμα τις επόμενες μέρες έχει window shopping, ή γιατί όχι και shopping, προκειμένου να δούμε τις νέες κυκλοφορίες της αγοράς, αλλά να κάνουμε και μια έρευνα όλων των x-mas trends.

Κάποια πράγματα ίσως πρέπει να αγοραστούν και να ανανεωθούν, άλλα υπάρχουν ήδη στην γκαρνταρόμπα και την συλλογή μας και με το σωστό inspiration θα αξιοποιηθούν και πάλι. Άρα, καταλήγουμε λίγο πολύ σε αυτό που λέμε πάντα: το παν είναι το styling.

Και εκεί είναι που αρχίζει το πιο fun και δημιουργικό κομμάτι του οποιοδήποτε look, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για το outfit με το οποίο θα μας βρει ο νέος χρόνος. Αρχικά, να πούμε, πως ναι μεν όλες θέλουμε να είμαστε άκρως εντυπωσιακές και λαμπερές, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικές στην επιλογή των στοιχείων που θα εντάξουμε στην κάθε εμφάνιση μας.

Δεν υπάρχει λόγος για υπερπροσπάθεια, αφού η πιο πιθανή κατάληξη θα είναι να έχουμε ένα υπερβολικό αποτέλεσμα. Τα edgy στοιχεία αρέσουν σε όλους και τα υποστηρίζουμε, αλλά όχι με κάθε κόστος, όπως το να μην νιώθουμε τελικά άνετα με το σύνολο που δημιουργήσαμε ή να καλύπτουν το πραγματικό στιλ μας.

Ας δούμε, λοιπόν, όλες αυτές τις υπέροχες γιορτινές τάσεις, τα πολυτελή υλικά και τις ιδιαίτερες γραμμές που μπορούμε να υιοθετήσουμε, βάλτε κρόσσια, βελούδο, παγιέτες, elegant φιόγκους στους πιο έξυπνους και fashion forward συνδυασμούς.

6+1 inspiration outfits γιατις φετινές γιορτές:

Mini dress + platform heels

Embellished satin pyjama set + ankle tie pumps

Velvet wide pants + halter neck top + classic pumps

Sequined midi skirt + velvet bustier

Total sequined suit

Maxi romantic dress + mary jane pumps

Glam denim + lace top + fancy cardigan + mules

SHARE