γυναίκα βγαίνει από πισίνα με κολιέ Gucci
Φωτογραφία: Gucci
18|09|2023 14:22
SHARE
NEW ERA

Ο νέος Gucci είναι εδώ -Η πρώτη καμπάνια φέρνει το 00s glamour στο σήμερα


Η νέα εποχή του οίκου Gucci είναι πλέον και επίσημα εδώ.

Λίγες ημέρες πριν παρουσιάσει την πρώτη του συλλογή για τον οίκο, στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής Sabato de Sarno έδωσε μια πρώτη γεύση του οράματός του για τον οίκο.

Τα τελευταία 6 χρόνια, ο οίκος Gucci συνδέθηκε με τον παραμυθένιο κόσμο του Alessandro Michele, οι συλλογές και τα αξεσουάρ του οποίου γίνονταν viral και εξασφάλισαν στον οίκο σε μεγάλη εμπορική επιτυχία.

Ο De Sarno, ένα σαφώς μικρότερο μέγεθος στον χώρο της μόδας, ανέλαβε τα ηνία του οίκου μετά από αυτή την εξαιρετικά επιτυχημένη θητεία, προκαλώντας συζητήσεις σχετικά με το πώς θα διαχειριζόταν την παρακαταθήκη του Michele.

Έτσι, πριν λίγες ημέρες, το Instagram του οίκου «άδειασε» κυριολεκτικά, και 4 νέες φωτογραφίες προστέθηκαν -ένα πορτρέτο του De Sarno και 3 φωτογραφίες της παρθενικής καμπάνιας του για τον Gucci.

Σε αυτήν πρωταγωνιστεί η Daria Werbowy, το διάσημο supermodel των 00s, φορώντας κομμάτια από την εντυπωσιακή συλλογή κοσμημάτων Marina Chain. Η συλλογή, που εμπνεύστηκε από την αλυσίδα μιας άγκυρας και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στα τέλη της δεκαετίας του '60, αποτελεί μία από τις πιο iconic οίκου και έχει επαναλανσαριστεί σε πολλές, πιο πρόσφατες εκδοχές.

Τη φωτογράφιση ανέλαβε ο David Sims, που συνεργάστηκε με τη Werbowy ώστε να δημιουργήσουν ένα glamorous αποτέλεσμα.

Δείτε τη νέα εντυπωσιακή καμπάνια του οίκου Gucci

SHARE