Οι Γαλλίδα αρωματίζονται κάθε πρωί.
Street Style/Photo:Shutterstock
22|06|2021 16:41
SHARE
ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Θερμή ή ψυχρή επιδερμίδα: Το χρώμα μαγιό και τα κοσμήματα που ταιριάζουν στον κάθε τύπο


Καλή Τρίτη σε όλες!

Φουλ μέσα στο καλοκαίρι και με μυαλό για διακοπές, παρ' όλο που ο καιρός μας τα έχει λίγο χαλάσει. Περιμένω να ξεκουραστώ και να πάω νωρίς διακοπές, έτσι ώστε Αύγουστο να είμαι πίσω και να απολαύσω την Αθήνα άδεια με την ησυχία μου. Ας κάνουμε όνειρα για το φετινό καλοκαίρι και ας προσπαθήσουμε να χαλαρώσουμε γιατί ο χειμώνας μας ήταν δύσκολος.

Πάμε τώρα στις ερωτήσεις σας...

Καλησπέρα Πελαγία μου! Θέλω τη βοήθεια σου. Έχω έναν γάμο 4 Ιουλίου Θεσσαλονίκη. Το αγόρι μου γίνεται κουμπάρος. Βρήκα ένα φόρεμα που μου αρέσει αρκετά αλλά κολλάω στο χρώμα (σου επισυνάπτω φωτογραφία). Απάντησε μου σε παρακαλώ την άποψη μου. Δήμητρα

γυναίκα με φόρεμα

Δήμητρα καλημέρα, αν κρίνω από το κλειστό παπούτσι πρέπει να είναι χειμερινό! Αλλά και χωρίς, πάλι φαίνεται χειμερινό. Φοβάμαι μήπως ζεσταθείς. Δες και μερικά ωραία φορέματα εδώ.

γυναίκα με φόρεμα

Πελαγία μου καλησπέρα! Ελπίζω να είσαι καλά. Ψάχνω να βρω καμιά στιλάτη τσάντα θαλάσσης, την οποία μπορώ να κρατάω και στην πόλη, όχι μόνο στη θάλασσα. Έχεις καμία ιδέα; Έχω βαρεθεί να ψάχνω. Στέλλα

Αγαπητή Στέλλα, υπάρχουν πολύ καλές Ελληνικές εταιρείες που έχουν εξαιρετικά προϊόντα για την παραλία. Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζω τους See you Soon και Sun Of the Beach. Η δουλειά και των δύο είναι εξίσου ποιοτική και εδώ που τα λέμε αν σου φαίνονται τσιμπημένες οι τιμές, δεν πειράζει. Σκέψου ότι κατασκευάζονται εδώ και υπάρχει διαφάνεια και αξιοπρέπεια. Μια τσάντα θαλάσσης από οπουδήποτε αλλού έχει 30-40 ευρώ όταν μιλάμε για μια προσεγμένη κατασκευή. Με λίγα παραπάνω έως και διπλάσια έχεις μία για πάρα πολλά χρόνια και έχεις υποστηρίξει μια προσπάθεια νέων ανθρώπων. Η τσάντα θαλάσσης πιστεύω πρέπει να είναι αρκετά μεγάλη. Προτιμώ τα basic χρώματα για διαχρονικότητα.

Γεια σου Πελαγία. Ψάχνω ένα μαγιό και δεν ξέρω τι χρώμα να διαλέξω. Ποια απόχρωση ταιριάζει στις καστανές; Χάρις

Αγαπητή Χάρις, στις καστανές ταιριάζουν όλα! Εκτός από το αν είσαι καστανή, σημασία έχει και η απόχρωση του δέρματος. Αν έχεις θερμή ή ψυχρή επιδερμίδα, όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο. Αν οι φλέβες σου είναι πράσινες είσαι θερμή ενώ αν είναι μωβ είσαι ψυχρή καστανή. Για τις θερμές καστανές προτείνω τα τα καφέ, κοραλί, πορτοκαλί, κίτρινα ενώ για τις ψυχρές τα μπλε, τα μωβ, τα γκρι και τα βέβαια τα μαύρα.

Πελαγία μου, γεια σου! Ελπίζω, να είσαι καλά και να ετοιμάζεσαι για το καλοκαίρι. Εγώ ετοιμάζομαι για τις διακοπές μου και θέλω την πολύτιμη βοήθειά σου! Λοιπόν, έχω ήδη στο μυαλό μου να πάρω μαζί κάτι ωραία φορέματα, και σετ με φούστα και τοπ για τα βράδια στο νησί. Και αναρωτιέμαι: χρυσά ή ασημένια κοσμήματα ταιριάζουν καλύτερα με τη μαυρισμένη επιδερμίδα; Εσύ τι προτιμάς; Είμαι καστανή και μαυρίζω αρκετά. Αναμένω την απάντησή σου, σε φιλώ!

Αγαπητή φίλη, δες στην παραπάνω ερώτηση και αν έχεις θερμή επιδερμίδα σου ταιριάζουν τα χρυσά ενώ αν έχεις ψυχρή τα ασημένια! Για να πούμε την αλήθεια όμως, αν θες να φορέσεις ασημένια και έχεις θερμή απόχρωση μη σε νοιάζει και τόσο. Όπως επίσης μπορείς να συνδυάσεις ασημένια και χρυσά κοσμήματα μαζί.

Μέχρι την επόμενη Τρίτη σας φιλώ!

SHARE