Ρέα Τουτουνζή κοστούμι
Φωτογραφία: instagram/@reatoutounzi
DYNAMIC SUIT

Power suit: Η Ρέα Τουτουνζή απογείωσε το ανδρόγυνο στιλ με το πιο εναλλακτικό γκρι κοστούμι


Η Ρέα Τουτουνζή εκτός από iconic μοντέλο των 90s παραμένει και ένα διαχρονικό style icon.

Ψηλή και με εντυπωσιακές αναλογίες, έκανε μόδα το signature κοντό αγορέ μαλλί της, που τότε δύσκολα τολμούσε μια γυναίκα, ενώ κατά καιρούς έχει παίξει και με τα διάφορα χρώματα και στιλ, πάντα στο αγαπημένο της κοντό style.

Στο ντύσιμο της η Ρέα Τουτουντζήέχει, επίσης, κρατήσει ένα διαχρονικό signature στιλ, προτιμώντας ανδρόγυνα looks, με δυναμικά κομμάτια, μια ροκ διάθεση. Στην τελευταία της, μάλιστα, εμφάνιση, στην πρωινή εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα εμφανίστηκε κομψή, με το απόλυτο casual chic σύνολο, που είναι κατάλληλο για τα πρωινά μας office looks, αλλά και για μία βραδινή έξοδο, εάν θέλουμε να δώσουμε έναν εναλλακτικό χαρακτήρα.

Η Ρέα Τουτουντζή, λοιπόν, επέλεξε ένα total grey σύνολο, με ένα ανατρεπτικό κοστούμι, σε ελαφρύ γκρι χρώμα, με λεπτή λευκή ρίγα, που δίνει έναν κλασικό τόνο. Το παντελόνι του κοστουμιού της ήταν σε tailored γραμμή, ενώ όλη τη διαφορά έκανε το σακάκι της, με το ιδιαίτερο σταυρωτό κούμπωμα και την κρυφή πιέτα, που έδινε την ψευδαίσθηση του γιλέκου. Από μέσα φόρεσε ένα μαύρο tank top, ενώ τα κόκκινα άρβυλα που επέλεξε απογείωσαν το outfit, αφού έδωσαν ένα twist χρώματος και extra πόντους στην όλη εμφάνιση.

Τα μαλλιά της ακολούθησαν το ανδρόγυνο styling σε ένα sleek τύπου wet hair, ενώ η ολοκλήρωσε το look με κομψά κοσμήματα σε ασήμι.

SHARE