Remix Shop
Φωτογραφία: Remix Shop
18|04|2022 11:25
SHARE
REMIXSHOP.COM

Remixshop.com -Υποδεχόμαστε την πιο in και sustainable τάση της μόδας!


Η βιώσιμη μόδα αναβαθμίζει το στυλ ακόμη και των πιο απαιτητικών, καθώς μέσα από τις outlet collections ή τα second-hand κομμάτια, αποκτούμε όλοι ευκολότερα πρόσβαση σε υψηλής αισθητικής ρούχα και αξεσουάρ, δουλεμένα με φίνα υλικά από κορυφαίους δημιουργούς της μόδας.

Reuse-Reduce-Remix. Τρεις έξυπνοι και «καθαροί» τρόποι για shopping και fashion trends!

H μόδα έχει πολλές τάσεις. Μία, όμως, θα αποδειχθεί εξαιρετικά διαχρονική και θα γίνει τρόπος ζωής! Πρόκειται για τη βιωσιμότα, που ήρθε για να προσθέσει πολύτιμα κομμάτια στην γκανταρόμπα μας, τα οποία θα προστατεύσουν το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής μας. Ακολουθώντας τα σύγχρονα διεθνή πρότυπα, όπως προβάλλονται στα runways και στις συλλογές κορυφαίων σχεδιαστών, καλούμαστε με τη σειρά μας να γίνουμε πιο συνειδητοποιημένοι, πιο προσεκτικοί και σίγουρα πιο υπεύθυνοι με τις επιλογές και τις αγορές μας. Η βιώσιμη μόδα αναβαθμίζει το στυλ ακόμη και των πιο απαιτητικών, καθώς μέσα από τις outlet collections, τα second-hand κομμάτια και τα αγαπημένα διεθνή brands, αποκτούμε όλοι ευκολότερα πρόσβαση σε υψηλής αισθητικής ρούχα και αξεσουάρ, δουλεμένα με φίνα υλικά από κορυφαίους δημιουργούς της μόδας.

remixshop.com - Φωτογραφία: Remix Shop

Στο remixshop.com συμβαίνει κάτι συναρπαστικό...

Ένα site, εννέα ευρωπαϊκές αγορές, ένα σύνθημα! Το remixshop.com είναι ένας από τους μεγαλύτερους διαδικτυακούς λιανοπωλητές μεταχειρισμένων κομματιών και outlet μόδας. Από τη Ρουμανία, την Αυστρία, τη Βουλγαρία και τη Γερμανία έως την Πολωνία, τη Σλοβακία, την Τσεχική Δημοκρατία και την Ουγγαρία, η Remix υποστηρίζει και ενθαρρύνει τη βιώσιμη μόδα, στέλνοντας ένα μήνυμα. Κάντε «έξυπνες» αγορές και αποκτήστε την ελευθερία για shopping-time, όποτε το θελήσετε. Όμως, η μόδα στη Remix παύει να είναι ρυπογόνα.

Στη Remix «ανεβαίνουν» καθημερινά περισσότερα από 15.000 προϊόντα, τα περισσότερα από τα οποία είναι πραγματικά μοναδικά κομμάτια. Οι τιμές είναι χαμηλότερες από αυτές της λιανικής, με μεγάλες εκπτώσεις που αγγίζουν έως και το 80% ή 90%. Παράλληλα, έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε στα αγαπημένα σας τα κομμάτια που σας ενδιαφέρουν, να τα παρακολουθείτε καθημερινά και να τα αγοράσετε στην καλύτερη τιμή. Η ποιότητα των προϊόντων Remix είναι αδιαπραγμάτευτη, καθώς όλα περνούν τους πιο απαιτητικούς ελέγχους.

remixshop.com - Φωτογραφία: Remix Shop

Ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας και δώστε χαρά!

Τα κομμάτια που για εσάς είναι πλέον αδιάφορα, για κάποιον άλλον είναι επιθυμητά και ίσως γίνουν τα δικά του αγαπημένα. Όταν αποφασίσετε να φρεσκάρετε την γκαρνταρόμπα σας, σκεφτείτε ότι μέσω της Remix θα κάνετε κι ένα ταιράστιο δώρο στον πλανήτη! Με ένα και μόνο click είναι πολύ εύκολο και βολικό να πουλήσετε στην πλατφόρμα. Η διαδικασία είναι απλή: θα λάβετε μια προσφορά για τα ρούχα σας, εάν την αποδεχθείτε θα στείλετε τα ρούχα στη Remix και θα λάβετε αμέσως τα χρήματα για τα εγκεκριμένα είδη. Χωρίς προαπαιτούμενες φωτογραφίες και χρόνο αναμονής. Και να θυμάστε... Υπάρχει μόνο ένα κριτήριο. Εάν τα ρούχα σας είναι σε κατάσταση που θα τα δωρίζατε σε έναν φίλο, τότε μπορείτε να τα πουλήσετε και στη Remix.

remixshop.com - Φωτογραφία: Remix Shop

Ας προστατεύσουμε τον πλανήτη μας με στυλ!

Remix σημαίνει sustainable fashion και είναι ο πιο σύγχρονος και έξυπνος τρόπος αγοράς και πώλησης ρούχων. Απολαύστε τις εξαιρετικές προσφορές της πλατφόρμας και θα έχετε τη δυνατότητα να ανανεώνετε συνεχώς το στυλ σας με μοναδικά προϊόντα από τις συλλογές Οutlet και Second Hand.

SHARE