Ρούχα γραφείου
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
THE NEW OFFICE

Τα 6+1 κομμάτια που θα απογειώσουν τα office looks και θα κάνουν την πρωινή ρουτίνα παιχνιδάκι


Αυτή η περίοδος είναι για πολλές από εμάς μια περίοδος επιστροφής στο γραφείο, μετά από μερικές εβδομάδες τηλεργασίας.

Η χαλάρωση των μέτρων σηματοδοτεί και το δικό μας comeback στην ρουτίνα μας και το καθημερινό ντύσιμο για το γραφείο και τις υποχρεώσεις μας. Έρχεται, λοιπόν, αυτό το πρωινό της Δευτέρας που θέλεις να φύγεις από το σπίτι γρήγορα και δεν έχεις τίποτα να βάλεις.

Τώρα, λοιπόν, που έρχεται και η άνοιξη καλό θα ήταν να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας και τα all day σύνολα μας, ξεκινώντας από τα office looks, δηλαδή τα outfits του γραφείου.

Λίγο πολύ τα ρούχα του γραφείου είναι στην πραγματικότητα τα ρούχα που φοράμε όλη την ημέρα, αφού ακόμη και αν έχουμε κανονίσει μια έξοδο αυτή γίνεται συνήθως αμέσως μετά την δουλειά, μιας και τα early drinks έχουν γίνει αγαπημένη συνήθεια και στην χώρα μας.

Για μην βρεθείτε, λοιπόν, πελαγωμένη ανάμεσα στα διάφορα outfits που βλέπετε ως πηγή έμπνευσης στο instagram feed σας και καταλήξετε πάλι με το κλασικό σας τζιν και σακάκι, εμείς συγκεντρώσαμε τα 6 + 1 πιο stylish κομμάτια που θα φρεσκάρουν τα looks σας και θα κάνουν την πρωινή ρουτίνα λίγο πιο εύκολη.

Τα περισσότερα από αυτά υπάρχουν ήδη στην ντουλάπα σας, οπότε εκμεταλλευτείτε τα. Από ένα κλασικό ζευγάρι flats μέχρι το αγαπημένο σας δερμάτινο blazer, αυτά είναι τα must have κομμάτια του ανοιξιάτικου office style.

Knitted dress

Δερμάτινο σακάκι

Ενημερωμένα flats

Statement tote bag

Γιλέκο

Edgy κοσμήματα

Boucle σακάκι

SHARE