φόρεμα Oysho

Η κομψή τσάντα από τα Oysho που θα φορέσεις στην πόλη και το νησί -Στην πιο σικάτη απόχρωση του καλοκαιριού

Oι επιλογές για σικάτες τσάντες, καπέλα, φουλάρια και πάσης φύσεως θερινά αξεσουάρ είναι αμέτρητες.

Από τα μίνιμαλ σανδάλια μέχρι τις quiet luxury τσάντες, η casual chic αισθητική φέρεται να πρωτοστατεί για μία ακόμη χρονιά στις τάσεις του καλοκαιριού, όπως μαρτυρούν τα κομψά fashion items που κατακλύζουν τόσο τη μαζική αγορά όσο και τις συλλογές των μεγαλύτερων οίκων μόδας.

Ωστόσο, ένας είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής που σαρώνει στα επίκαιρα fashion trends της θερινής σεζόν -τα statement κροσέ κομμάτια. Συγκεκριμένα, οι περίτεχνες κροσέ τσάντες αποτελούν τα πιο πολυπόθητα fashion items της φετινής σεζόν, ενσαρκώνοντας τη φρεσκάδα, την ανεμελιά και τη γαλήνη της θερινής ραστώνης.

Είναι γνωστό εξάλλου πως η αγορά μιας statement bag είναι διαχρονική και παραμένει ανεπηρέαστη από τις τάσεις. Στα Oysho εμείς ανακαλύψαμε μια υπέροχη κροσέ τσάντα μεσαίου μεγέθους στο απόλυτο χρώμα του φετινού καλοκαιριού, το διαχρονικά σικάτο πετρόλ.

Το μέγεθος της είναι ιδανικό καθώς χωράει όλα τα απαραίτητα, αλλά ταυτόχρονα η ντελικάτη πλέξη της αποπνέει φινέτσα και κομψότητα, γεγονός που την καθιστά το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε περίσταση -από μία καθημερινή βόλτα στην πόλη, μέχρι την παραλία και τις περιηγήσεις σας στο νησί.

Δείτε την κομψή τσάντα από τα Oysho

Δείτε εδώ

Δείτε εδώ

Δείτε εδώ