στιλάτη γυναίκα
Φωτογραφία: Instagram/ @tineandrea
27|02|2024 11:09
SHARE
TROUSER POWER

Το σικάτο παντελόνι από τα Marks & Spencer που θα φορέσετε στο γραφείο αντί για τζιν


Το τζιν παντελόνι έχει κομβική θέση σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα και καμία παροδική μόδα δεν είναι αρκετή για να το απειλήσει.

Ιδιαίτερα τα τζιν με καλή εφαρμογή ανήκουν στα κομμάτια που φοράμε διαχρονικά και που αποτελούν την πρώτη, αυθόρμητη επιλογή τις ημέρες που δνε ξέρουμε τι να βάλουμε.

Βέβαια, η αναζήτηση του κατάλληλου τζιν μπορεί να είναι σωστή πρόκληση, αφού είναι αρκετά δύσκολο να βρούμε ένα στιλ που δεν πιέζει το σώμα μας, αλλά το τονίζει και το αναδεικνύει.

Στη συλλογή των Marks & Spencer ανακαλύψαμε ένα κομψό υφασμάτινο παντελόνι που θα φορέσετε αντί για τζιν.

Όχι, δεν ανήκει στα υφασμάτινα παντελόνια σε neutral αποχρώσεις που αλλάζουν εντελώς το τελικό look, αλλά το ίδιο έχει όψη denim που σημαίνει ότι θα το φορέσετε ακριβώς σαν τζιν και θα το συνδυάσετε αναλόγως.

Ψηλόμεσο, με μπροστινές πιέτες και τσάκιση που δίνει έξτρα class στο ντύσιμο, φτάνει στο σωστό ύψος του αστραγάλου ώστε να πηγαίνει με κάθε παπούτσι.

Πλούσιο, πέφτει χυτό στο πόδι και αγκαλιάζει μαλακά το σώμα χωρίς να το πιέζει -είναι έτσι καταλληλο για τις πολλές ώρες στο γραφείο, χωρίς παράλληλα να δείχνει πρόχειρο.

Το σικάτο παντελόνι από τα Marks & Spencer που θα φορέσετε στο γραφείο αντί για τζιν

Μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα λευκό πουκάμισο και sneakers για ένα πιο casual look, με ένα εφαρμοστό τοπ και μποτάκια με τακούνι, ενώ θα αναδειχθεί και με ένα off-shoulder τοπ, από αυτά που είναι τόσο στη μόδα φέτος, και ένα ζευγάρι μπαλαρίνες.

Το βράδυ, θα το φορέσετε με ένα ντελικάτο cropped top, χρυσά σκουλαρίκια και ένα ζευγάρι γόβες, ενώ μπορείτε ακόμη να το συνδυάσετε και με τα χαριτωμένα kitten heels που κάνουν θραύση στη μόδα της άνοιξης.

Δείτε εδώ


Δείτε εδώ


Δείτε εδώ 

SHARE