η νέα καμπάνια των Skims
Φωτογραφία: Instagram/ @skims
03|11|2023 14:00
SHARE
GLAMOROUS

Shine bright -Τα Skims συνεργάζονται με τη Swarovski στην πιο glam shapewear συλλογή


Η πιο glam συλλογή shapewear είναι γεγονός και από πίσω βρίσκεται πάλι η Κιμ Καρντάσιαν.

Ένα πράγμα που η οικογένεια Καρντάσιαν γνωρίζει καλά είναι το πώς να κάνει business.

Τα Skims, το shapewear brand της Κιμ Καρντάσιαν και ίσως η πιο επιτυχημένη επιχείρηση μεταξύ των μελών της οικογένειας, δεν σταματά να απασχολεί την επικαιρότητα, αποφέροντας εκατομμύρια δολλάρια σε κέρδος.

Κι ενώ όλοι μιλούσαν για το πιο πρόσφατο λανσάρισμα των Skims, ένα σουτιέν με σχηματισμένες θηλές ώστε να δίνει την εντύπωση ότι η γυναίκα που το φορά κρυώνει διαρκώς, η Κιμ «ξαναχτύπησε» λίγες μέρες μετά, με την πιο glam συλλογή που έχει λανσάρει.

Συγκεκριμένα, η Κιμ ένωσε τις δυνάμεις της με την καλλιτεχνική διευθύντρια της Swarovski, Giovanna Engelbert, για να σχεδιάσει μια αποκλειστική συλλογή κοσμημάτων για το σώμα αλλά και bodysuits με κρυστάλλους.

Shine bright -Τα Skims συνεργάζονται με τη Swarovski στην πιο glam shapewear συλλογή

Τα κομμάτια της συλλογής αναδεικνύει η εντυπωσιακή φωτογράφιση του Mert Allas, ενώ η Κιμ επέστρεψε στο ξανθό για τις ανάγκες της φωτογράφισης.

Αλυσίδες σώματος από ασήμι και χοντρούς κρυστάλλους, τα χαρακτηριστικά κολλητά φορέματα, τα shapewear εσώρουχα και τα κορμάκια της Skims, όλα επενδυμένα με κρύσταλλα απαρτίζουν τα κομμάτια της πιο glam συλλογής που σίγουρα δεν προορίζονται μόνο για το σπίτι.

SHARE