γυναίκα με πουκάμισο και γυαλιά στην εβδομάδα μόδας
Τhe new sexy /Φωτογραφία: Shutterstock
THE PERFECT BRA

Πώς θα καταλάβετε αν φοράτε το σωστό νούμερο σουτιέν για το σώμα σας -Η style expert εξηγεί


Καλή Τρίτη σε όλες όπου και να είστε!

Κακοκαιρία καπάκι μετά από καλοκαιρινό χειμώνα. Έτσι είναι αυτά! Πιστεύω να είστε ζεστά και καλά ντυμένες. Επιτέλους θα φορέσουμε σκουφί και γάντια, το περιμέναμε πώς και πώς αυτό. Από αγορές πήρα μπότες κάλτσες με chunky σόλα από την Camper, είναι η πρώτη φορά που παίρνω από το brand, και ήρθαν και πιστεύω θα τις χαρώ γιατί πολλές φορές μου έλειπε μια στιλάτη καθημερινή μπότα αλλά όχι γλυκανάλατη. Είναι αυτό που λέμε «ugly shoes» που για κάποιο λόγο μας αρέσουν. Με κοντή uniform γκρι φούστα πιστεύω θα είμαι σαν τις Bratz, που δεν μεγάλωσα με αυτές ήδη ήμουν λύκειο, αλλά μου τις θύμισαν.

Πάμε στις ερωτήσεις σας για αυτή την εβδομαδα...

Πελαγία μου γεια σου! Πώς θα καταλάβω ότι φοράω λάθος νούμερο σουτιέν; Θέλω να πω, πέρα από τα προφανή, έχω παρατηρήσει ότι συχνά ενώ παίρνω το νούμερό μου δεν στρώνει καλά στο σώμα μου… Πώς να σιγουρευτώ ότι ξέρω το κατάλληλο μέγεθος για μένα; Ευχαριστώ!

Αγαπητή φίλη, νομίζω πως δεν είσαι μόνη. Κατά καιρούς όλες φορέσαμε λάθος σουτιέν ή ακόμα φοράμε. Κορίτσια το cup είναι το Α Β κτλ. Τα νούμερα είναι η πλάτη και νομίζω πως εκεί έχει χαθεί η μπάλα. Πολλά κορίτσια αγοράζουν στενή πλάτη ενώ το cup είναι σωστό με αποτέλεσμα να ζουλιέται το πλάι του στήθους κάτω από την μασχάλη ή πλάτη. Σωστή στήριξη δεν σημαίνει στενή πλάτη να σου ζουλάει το δέρμα. Άρα θα έλεγα να μετρήσεις την περίμετρο κάτω από το στήθος σωστά και ταυτόχρονα να δεις ποιο cup χωρά το στήθος σου μέσα άνετα χωρίς όμως να σακουλιάζει. Συνήθως όταν ανεβαίνουν τα νούμερα της πλάτης πχ 80, 85 φαρδαίνουν πίσω γιατί όπως καταλαβαίνετε αλλιώς δεν μπορείς να κρατήσεις σταθερό το στήθος στον κορμό.

Καλημέρα Πελαγία. Πήρα μια ωραία μίνι φούστα σε Α γραμμή αλλά διαπίστωσα τώρα που τη φοράω ότι είναι λίγο πιο μακριά από ό,τι νόμιζα, έρχεται σχεδόν στη μέση του μηρού και επειδή ανοίγει σε Α, είναι περίεργο. Να την κοντύνω λίγο λες; Ποιο είναι ας πούμε το σωστό μήκος για μινι φούστα;

Το σωστό μήκος της μίνι φούστας έχει ένα τύπο που δεν τον έχω εφαρμόσει ποτέ. Για ύψος 1.60 το ιδανικό μήκος μίνι φούστας είναι 35-48 εκατοστά. Λέγεται perfect skirt length calculator και σου υπολογίζει σωστά τι μήκος κάθε είδους φούστας ταιριάζει στο ύψος σου. Προσωπικά εφαρμόζω τον κανόνα του καθρέπτη, σηκώνω λίγο από τη μέση και βλέπω πως είναι και αν μου ψηλώνει τα πόδια.

Γεια σου Πελαγία μας! Πήρα κάτι μπότες απρέ σκι τύπου moon boots και…κόλλησα. Πώς τις φοράω; Με κολάν μόνο; Να ξεθάψω τα skinny τζιν μου; Γιατί με όλα τα άλλα παντελόνια δεν πάνε, ούτε με φορέματα.

Ε ναι, βέβαια, είναι για κολάν! Ξέρω ποιες λες, έχουν κατακλύσει το ίνστα! Ναι ναι ναι πολύ ωραίες με φόρμα από μέσα για πιο χαλαρό στιλ τύπου δεν με νοιάζει αλλά πιο πολύ με κολάν ταιριάζουν! Και ένα μωράκι φάσιο άικο στις φωτό έτσι για να λιώσουμε.

SHARE