στιλάτη γυναίκα
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
09|05|2024 08:37
SHARE
MUST HAVE

10 στιλάτα κολάν που θα φορέσετε στο γυμναστήριο και τη βόλτα -Sporty και fashionable


Ξεχωρίσαμε 10 στιλάτα κολάν της αγοράς που θα φορέσετε από το γυμναστήριο έως τη βόλτα.

Αν πιστεύετε ότι η άνεση και η κομψότητα δεν μπορούν να συνδυαστούν, έρχονται ξανά τα κολάν να σας διαψεύσουν (και) αυτήν την άνοιξη, προτείνοντας συνδυασμούς που σίγουρα θα σας βγάλουν από την αιώνια απορία «τι να βάλω σήμερα».

Το κολάν αποτελεί ένα από τα πιο must κομμάτια της γκαρνταρόμπας για κάθε γυναίκα και κάθε ηλικία και από ό,τι φαίνεται δεν πρόκειται να φύγει ποτέ εκτός μόδας. Βέβαια, η έννοια του κολάν έχει διευρυνθεί -νέα σχέδια και νέες εκδοχές του ενθαρρύνουν και νέα casual outifits που δεν μοιάζουν πια τόσο αθλητικά.

Τα κολάν γνωρίζουν ένα δυνατό revival τα τελευταία χρόνια και τα brands έχουν λανσάρει διαφορετικές εκδοχές τους, με πιο πλούσιες υφές, με καμπάνα ή διακοσμητικές λεπτομέρειες που τα κάνουν να μοιάζουν με παντελόνια.

Αν αντικαταστήσετε το παντελόνι ή το τζιν σας σε οποιοδήποτε casual ντύσιμο με ένα κολάν, τότε θα έχετε ένα κομψό sporty chic look για τη σύντομη βόλτα σας ή τον χαλαρό καφέ στο στέκι της γειτονιάς σας.

Πάντοτε θα χρειαζόμαστε ένα ανθεκτικό κολάν για τις προπονήσεις και τους περιπάτους μας και το καλύτερο είναι πως πλέον, χάρη στη δημοφιλία των sportswear έχουμε αμέτρητες fashionable επιλογές με ποικιλία χρωμάτων και fits που κολακεύουν το σώμα.

Παρακάτω ξεχωρίσαμε 10 στιλάτα κολάν της αγοράς που θα φορέσετε από το γυμναστήριο έως τη βόλτα.

Θα τα φορέσετε με τα sneakers σας και ένα oversized t-shirt, με tank top, με ένα λεπτό πλεκτό, σκουλαρίκια και baseball hat.

10 στιλάτα κολάν της αγοράς που θα φορέσετε από το γυμναστήριο έως τη βόλτα:

There was one/ Δείτε εδώ

SHARE