στιλάτη γυναίκα
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
MUST HAVE

10 στιλάτα skeakers της αγοράς που θα γίνουν η επόμενη fashion εμμονή σου


Τα sneakers που θα φορέσετε non stop αυτό το φθινόπωρο ανταποκρίνονται σε κάθε στιλ και προσωπικότητα.

Σίγουρα τα λευκά sneakers είναι μια από τις πιο all-time classic επιλογές και μια τάση που ήρθε και έμεινε σταθερά στις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις του κοινού -το ίδιο και τα μαύρα.

Παρόλα αυτά, τελευταία, το χρώμα άρχισε δειλά-δειλά να προσγειώνεται στα στιλάτα sneakers των συλλογών high street brands, αλλά και πιο πολυτελών οίκων προτείνοντας μια ενδιαφέρουσα πινελιά στα everyday looks, είτε το πρωί στο γραφείο είτε το βράδυ στη βόλτα.

Και μπορεί τα chunky sneakers να μονοπώλησε το ενδιαφέρον μας πριν από λίγο καιρό, τα ρετρό στιλ και οι πιο μίνιμαλ γραμμές κερδίζουν ξανά έδαφος, με σχέδια που είδαμε στο παρελθόν -όπως τα 90s και τα noughties.

Για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, θα βρείτε αμέτρητες επιλογές σε sneakers, σε μια πληθώρα χρωμάτων, οπότε σίγουρα θα βρείτε αυτά που ταιριάζουν γάντι στη δική σας αισθητική και θα σας κάνουν να νιώθετε effortlessly stylish με ό,τι και να τα συνδυάσετε.

Θα τα φορέσετε με τα φορέματά σας, με slip skirts και πλεκτό, με υφασμάτινο παντελόνι και blazer, με denim maxi φούστα και με ό,τι άλλο έχετε στην ντουλάπα σας. Η μόδα πλέον αποδέχεται κάθε πειραματισμό και combo -όπως αποδεικνύει και το wrong show theory- αφού πλέον βλέπουμε sneakers ακόμα και στο κόκκινο χαλί.

Και φυσικά, ένα ζευγάρι sneakers μπορεί να γίνει elegant αν γίνει το σωστό styling. Για παράδειγμα, αν τα φορέσετε με oversized κοστούμι και chunky κοσμήματα έχετε το ιδανικό office look, ακόμα και αν δουλεύετε σε ένα πιο αυστηρό corporate περιβάλλον.

10 στιλάτα skeakers της αγοράς που θα γίνουν η επόμενη fashion εμμονή σου

Prada, Δείτε εδώ

SHARE