γυναίκα με φούστα Zara
Φωτογραφία: Ζara
01|07|2021 09:00
SHARE
SUMMER SKIRTS

Οι πιο στιλάτες φούστες της αγοράς


Οι chic φούστες επέστρεψαν στην καλοκαιρινή μόδα πιο ανανεωμένες από ποτέ.

Μετά από μία σεζόν στην οποία σίγουρα δεν είχαν την τιμητική τους, εξαιτίας της παραμονής στο σπίτι, οι feminine skirts πρωταγωνιστούν ξανά στο ντύσιμο, δίνοντας κίνηση στα looks και ντύνοντας το σώμα με έντονα χρώματα και prints.

Δύο είναι οι κυρίαρχες τάσεις για τη φετινή σεζόν -αφενός οι dressy, πιο βραδινές φούστες γεμάτες βολάν, χρώματα, γεωμετρικά σχέδια, μεγάλα λουλούδια και prints και από την άλλη οι minimal και ενίοτε sporty φούστες με μαλακά υφάσματα σε neutral αποχρώσεις.

Φυσικά υπάρχουν άφθονες επιλογές στην αγορά και, αναζητώντας την ιδανική για εσάς, χρειάζεται πάντα να συνυπολογίζετε τα κομμάτια με τα οποία θα τη συνδυάσετε, αλλά και τα πέδιλα ή τα σανδάλια που θα φορέσετε.

Ειδικά όσον αφορά τις μίντι φούστες, είναι σημαντικό να σταματούν σε ύψος που να κολακεύει το πόδι (διαφέρει σε κάθε γυναίκα ανάλογα με το ύψος και τον σωματότυπο) και τα σανδάλια σας να αναδεικνύουν τον αστράγαλο, τραβώντας την προσοχή στο πιο αδύνατο σημείο του ποδιού.

Από στιλάτες μίντι σε σέξι μίνι αλλά και τις πιο boho μάξι, ξεχωρίσαμε μερικές από τις ωραιότερες φούστες της αγοράς για να επενδύσετε στις φετινές εκπτώσεις.

Μango /Δείτε εδώ

γυναίκα με φούστα

Massimo Dutti /Δείτε εδώ

γυναίκα με φούστα

Ζara /Δείτε εδώ

&OtherStories /Δείτε εδώ

γυναίκα με φούστα

Μango /Δείτε εδώ

γυναίκα με φούστα

Ζara /Δείτε εδώ

γυναίκα με φούστα

Stradivarius /Δείτε εδώ

γυναίκα με φούστα
SHARE