στιλάτοι νέοι Αθήνας
Φωτογραφία: Instagram/ @lauraschaefffer
ATHENS

Οι στιλάτοι νέοι της Αθήνας στο «Dazed», μέσα από τη ματιά μιας Γερμανίδας φωτογράφου


Τους στιλάτους νέους της Αθήνας θέλησε να απαθανατίσει η διακεκριμένη φωτογράφος Laura Schaeffer από το Βερολίνο.

Η φωτογράφος Laura Schaeffer από το Βερολίνο βρέθηκε στην Αθήνα και, πέρα από τις ομορφιές της, εντυπωσιάστηκε από το στιλ των νέων. Εμπνευσμένη από τα ιδιαίτερα looks και τα κομμάτια που έβλεπε φορεμένα στους δρόμους της ελληνικής πρωτεύουσας, η ίδια αποφάσισε να πάρει τη φωτογραφική της μηχανή και να απαθανατίσει τους πιο στιλάτους νέους της Αθήνας για λογαριασμό του διεθνούς περιοδικού μόδας Dazed.

Στο σάιτ διαβάζουμε: «Η φωτογράφος Laura Schaeffer έβγαλε τη φωτογραφική της μηχανή στους δρόμους της ελληνικής πρωτεύουσας για να απαθανατίσει την κομψή νεολαία της πόλης.

Τι συμβαίνει στους δρόμους της Αθήνας σε επίπεδο μόδας; Αυτό είναι το ερώτημα που θέλησε να απαντήσει η φωτογράφος Laura Schaeffer όταν έκανε διακοπές στην ελληνική πρωτεύουσα τον περασμένο μήνα. Παίρνοντας τη φωτογραφική της μηχανή και βγαίνοντας στον ζεστό ανοιξιάτικο αέρα, η Βερολινέζα απαθανάτισε τα cool kids της πόλης.

Με χαριτωμένα σκυλιά και κομψά ζευγάρια, η συνολική αίσθηση της Αθήνας είναι ccol και χαλαρή. Τα φαρδιά, πολύ μακριά τζιν, που φτάνουν μέχρι το πάτωμα, εξισορροπούνται με λιτά γιλέκα, ή συνδυάζονται με διαφορετικά μπλουζάκια με λογότυπα, ενώ τα barely there halter-tops, συνδυάζονται πάνω από τα micro minis και τζιν σορτς».

Οι νέοι της Αθήνας φαίνεται να εντυπωσίασαν τη Βερολινέζα φωτογράφο -κάτι που δεν είναι εύκολο, αφού η γερμανική πρωτεύουσα είναι γνωστή για το alternative και μοναδικό στιλ της. Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram της ενθουσίασαν τους fashion lovers από κάθε γωνιά της γης, οι οποίες μάλιστα την καλούν να έρθει και στη δική τους πόλη και να απαθανατίσει το δικό τους στιλ.

Οι στιλάτοι νέοι της Αθήνας στο Dazed:

Instagram/ @lauraschaefffer
Instagram/ @lauraschaefffer
Instagram/ @lauraschaefffer
Instagram/ @lauraschaefffer
Instagram/ @lauraschaefffer
Instagram/ @lauraschaefffer
Instagram/ @lauraschaefffer
Instagram/ @lauraschaefffer
SHARE