γυναίκες περπατούν στην εβδομάδα μόδας με παλτό και τσάντες
Cosy with a twist /Φωτογραφία: Shutterstock
COSY WITH A TWIST

To cosy στιλιστικό τρικ που θα σας σώσει από το κρύο -Το δοκιμάζουν τώρα όλα τα Insta-girls


Ως μεσογειακός λαός λειτουργούμε αντανακλαστικά -μόλις αισθανθούμε κρύο φοράμε πάντα λίγο πιο χοντρά ρούχα από όσο θα άρμοζε.

Ωστόσο, στην καρδιά του χειμώνα αυτό το σενάριο γίνεται πραγματικότητα και χρειαζόμαστε χοντρά και ζεστά ρούχα για να κρατηθούμε ζεστοί.

Για άλλους αρκεί ένα πουλόβερ και ένα παλτό, άλλοι προσθέτουν γάντια, κασκόλ και καπέλο ή σκουφί -οι αντοχές στο κρύο είναι προσωπική υπόθεση. Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι να παραμείνετε στιλάτη ακόμα και αν ανήκετε στη δεύτερη κατηγορία -τα κομψά αξεσουάρ της μόδας προσφέρουν άφθονη έμπνευση και απογειώνουν τα looks.

https://www.instagram.com/p/B5TKmxtH1Bk/

Τα κορίτσια της μόδας «παίζουν» φέτος με ένα συγκεκριμένο στιλιστικό τρικ, το οποίο κάνει την εμφάνιση απόλυτα επίκαιρη -αντί για κασκόλ, δένουν ένα δεύτερο πουλόβερ στο λαιμό τους.

https://www.instagram.com/p/B5AqvKDhaX5/

Μάλιστα, το κάνουν με προσοχή: δεμένο χαλαρά, με τρόπο ώστε να πέφτει στο πλάι, ενώ το προτιμούν πάντα σε neutral χρώμα που «συμπληρώνει» το επίσης neutral πουλόβερ που φορούν κανονικά.

https://www.instagram.com/p/B5FkN2xopdr/

Ποια είναι τα benefits του συγκεκριμένου τρικ; Υιοθετείτε την τάση της μονοχρωμίας και έχετε ένα δεύτερο πουλόβερ σε περίπτωση που χρειαστεί (λέμε τώρα). Κοινώς δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

https://www.instagram.com/p/B4xHvavIgtf/

Δείτε εδώ τρία απόλυτα chic πουλόβερ και επενδύστε ώστε να δοκιμάσετε το τρικ!

SHARE