Μπονεντης
Φωτογραφία: Ozon Mag
16|12|2020 14:26
SHARE
FASHION ROOM SERVICE

Αυτά τα Χριστούγεννα στηρίζουμε την ελληνική δημιουργικότητα και τους Έλληνες σχεδιαστές


Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και, παρόλο που οι φετινές γιορτές δε θα μοιάζουν, όπως φαίνεται, σε τίποτα με αυτές των προηγούμενων χρόνων, μπαίνουμε σε γιορτινό shopping mood, που ανεβάζει και τη διάθεσή μας!

Είναι εξάλλου τόσο ενθαρρυντικό που το ταλέντο και η ανάγκη για δημιουργία δε σταματούν να εκφράζονται, όπως αποδεικνύουν οι Έλληνες designers με τις νέες τους συλλογές. Ακριβώς λοιπόν τώρα είναι ιδιαίτερα σημαντικό να στηρίξουμε τους Έλληνες σχεδιαστές και τη δημιουργικότητά τους, και η πρωτοβουλία του Fashion Room Service προσφέρει την ιδανική ευκαιρία για να το κάνουμε, απολαμβάνοντας και τις χριστουγεννιάτικες αγορές μας.

Το μοναδικό pop-up ηλεκτρονικό κατάστημα fashionroomservice.gr είναι ανοιχτό και φιλοξενεί τις συλλογές περισσότερων από 20 Ελλήνων σχεδιαστών!

Μπαίνοντας στο fashionroomservice.gr μπορείς να περιηγηθείς στις συλλογές που παρουσιάστηκαν στο φετινό show του Fashion Room Service, οι οποίες είναι τώρα άμεσα διαθέσιμες online, ώστε να επιλέξεις μέσα από μια τεράστια γκάμα προϊόντων ρουχισμού, κοσμημάτων και αξεσουάρ.

Εκτός από το να ανακαλύψεις και να αποκτήσεις τα αγαπημένα σου κομμάτια, μέσα από το fashionroomservice.gr έχεις τη δυνατότητα να γνωρίσεις τη δουλειά και τη φιλοσοφία των ελληνικών brands που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία.

Οι δημιουργοί Alexios Romanos, Katerina Vassou jewellery, Badila, Himonico, Charalampia, Mario, Christiana Vardakou, Irene Hussein, Lau, Chalkia, Halima, Βonendis, Antonio Boggati, Miss Polyplexi, Tonia Makri, Antibodies, Art & industry, Artemis & Apollon αλλά και international street style εταιρείες όπως οι Cabaia και Buffalo shoes, σε περιμένουν!

Μπες στο www.fashionroomservice.gr και στήριξε την ελληνική μόδα!

Μπορείς να παρακολουθήσεις το fashion show όπως προβλήθηκε στο livestream στα: fashionroomservice.gr και YouTube: www.youtube.com/ozonmag

SHARE