Support Greek Designers
Support Greek Designers
15|04|2020 17:14
SHARE
ΟΖΟΝ

Support Greek Designers: Μία πρωτοβουλία για την ενίσχυση των ανεξάρτητων Ελλήνων σχεδιαστών


Η ανάγκη να υποστηρίξουμε το ταλέντο στη χώρα μας είναι μεγαλύτερη από ποτέ και το SUPPORT GREEK DESIGNERS είναι ένα πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. H δημιουργική ομάδα του θεσμού Fashion Room Service συσπείρωσε πάνω από 30 fashion brands και σχεδιαστές με στόχο να αναδείξει τη δημιουργικότητά, τις συλλογές τους και να ενισχύσει μέσω ενός pop-up ηλεκτρονικού καταστήματος τις πωλήσεις τους.

Σκοπός της ιδιαίτερης αυτής πρωτοβουλίας, είναι η επικοινωνιακή και εμπορική στήριξη περισσότερων από τριάντα ανεξάρτητων fashion designers και brands της χώρας μας, μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα ozonboutique.com για την ανάδειξη και την άμεση πώληση των δημιουργιών τους. Παράλληλος στόχος είναι η δημιουργική προβολή των συλλογών και του ταλέντου τους, μέσα από όλα τα επικοινωνιακά κανάλια του περιοδικού Ozon αλλά και των υπόλοιπων μέσων (sites, ραδιόφωνα, influencers κλπ) που υποστηρίζουν την πρωτοβουλία αυτή.

Ποια ήταν η αφορμή για την έναρξη της πρωτοβουλίας υποστήριξης Ελλήνων σχεδιαστών; Τις τελευταίες εβδομάδες βιώνουμε μια πρωτοφανή πραγματικότητα που έχει αλλάξει δραματικά τη ζωή και την καθημερινότητά μας. Πέρα όμως από την αυτονόητη ανησυχία και τον φόβο μπροστά στην πανδημία, αυτή η υγειονομική κρίση δημιούργησε ένα ντόμινο συνεπειών για τους ανεξάρτητους σχεδιαστές μόδας και τα ανεξάρτητα brands. Αναστολή λειτουργίας καταστημάτων, ακυρώσεις παραγγελιών, δυσχέρειες στην παραγωγή των συλλογών και στη διακίνησή τους αποτελούν μια νέα καθημερινότητα στις ήδη εύθραυστες επιχειρηματικές ισορροπίες τους. Με το βλέμμα στην επόμενη μέρα, η πρωτοβουλία SUPPORT GREEK DESIGNERS έρχεται να προσφέρει μια μικρή “ανακούφιση” για τους επόμενους δύο μήνες με κύριους υποστηρικτές όλους εσάς που αγαπάτε την ελληνική μόδα!

Μέσα από την πρωτοβουλία, επιλεγμένοι ανεξάρτητοι σχεδιαστές έχουν την ευκαιρία να εκφραστούν και να μιλήσουν για το πως έχουν προσαρμόσει την δουλειά τους στις νέες συνθήκες, σε αποκλειστικές συνεντεύξεις που δημοσιεύει καθημερινά το site ozonweb.com. Παράλληλα, το κοινό έχει την ευκαιρία να τους «γνωρίσει», να μάθει πληροφορίες για αυτούς και την δουλειά τους, να δει και να προμηθευτεί τις δημιουργίες τους σε προνομιακές τιμές, μέσα από την πλατφόρμα ozonboutique.com.

Στο ειδικά διαμορφωμένο τμήμα του ozonboutique.com, αφιερωμένο στην πρωτοβουλία, το κοινό μπορεί να αγοράσει δημιουργίες από ταλαντούχους ανεξάρτητους Έλληνες designers οι οποίοι συμμετέχουν στην πρωτοβουλία, όπως οι: 2wo+1ne=2, COUNTESS WILHELMINA, KARAKUSI, SHEEP AND WOLVES, 1014LEX., DESPERATE JEWELRY, LOMMER, SMARAGDAS ART, AISHA DIRI, ESTIKE, MAMMA CAVOLFIORE, SMARO, ARTEMIS & APOLLON, MARILIA CHRISTINA, ARTPECKERS, FIT & CRAFT, NIKA, BANANA LEGION, ICEBOW DESIGNS, R BY RANIA XEFTERI και άλλοι.

Επισκεφθείτε το ozonboutique.com με ένα κλικ: ozonboutique.com/collections/support-greek-designers

In difficult times, we stay united!

SHARE