Τα βασικά ρούχα της ντουλάπας των Σκανδιναβών
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
SCANDINAVIAN STYLE

Τα 5+1 κομμάτια αγαπημένα κομμάτια των Scandi girls που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου


Η Εβδομάδα Μόδας στην Κοπεγχάγη έφτασε στο τέλος της και όπως είναι φυσικό το στιλ των Σκανδιναβών ήρθε και πάλι στο προσκήνιο.

Και δε μιλάμε μόνο για τις υπέροχες συλλογές που παρουσίασαν οι γνωστοί ή και οι νεότεροι designers, αλλά και για τις εκπληκτικές εικόνες που είδαμε στους δρόμους της δανέζικης πρωτεύουσας που εντυπωσιάζουν με το χαρακτηριστικό στιλ τους.

Τα Scandi girls φημίζονται για το ιδιαίτερο ύφος τους και την άψογη αισθητική τους. Το effortless coolness είναι στο DNA τους, αφού μπορούν να συνδυάσουν τα πιο ετερόκλητα στοιχεία σε ένα και μόνο look.

Μια φωτογραφική βόλτα στους δρόμους της Κοπεγχάγης θα σας κάνει να δείτε την μόδα με άλλα μάτια, αφού η ικανότητα των πιο ενημερωμένων Σκανδιναβών να εντάσσουν τα edgy πλεκτά τους και αξεσουάρ με τα minimal κομμάτια της ντουλάπας τους είναι από μόνη της ένα μάθημα styling.

Όπως οι περισσότερες γυναίκες σήμερα, τα Scandi girls βάζουν σε προτεραιότητα την άνεση και την πρακτικότητα στο ντύσιμό τους, δεδομένου του ότι μένουν και στις πιο κρύες χώρες της Ευρώπης, οπότε η προστασία από το κρύο είναι ένα από τα βασικά κριτήρια.

Παρόλα αυτά, δεν χάνουν τίποτα από την κομψότητα και τη stylish πλευρά τους, επενδύοντας σε κομμάτια κλειδιά που κάνουν την γκαρνταρόμπα τους παράδειγμα για κάθε γυναίκα που αγαπά τη μόδα.

Τα 5+1 fashion staples της γκαρνταρόμπας των Scandi girls:

Edgy head accessorizes

Running αθλητικά παπούτσια

Ένα minimal set φόρμες

Το κοστούμι (αλλιώς)

Puffer jackets

Ιδιαίτερα πλεκτά

SHARE