γυναίκες με τοπ στην εβδομάδα μόδας
Φωτογραφία: Shutterstock
14|03|2021 10:08
SHARE
SHAPEWEAR

Tα 4 εναλλακτικά κομμάτια που δοκιμάζουν τώρα οι γυναίκες αντί για σουτιέν


H πανδημία έφερε πολλές αλλαγές στον τρόπο που ντυνόμαστε και στη μόδα γενικότερα και μερικές από αυτές εξελίχθηκαν σε τάσεις που ήρθαν για να μείνουν.

Η παραμονή στο σπίτι έβαλε τις φόρμες, τα κολάν και τα μαλακά πλεκτά σετ στο καθημερινό στιλ των γυναικών δημιουργώντας μια νέα πραγματικότητα για το loungewear.

Ταυτόχρονα, πολλές γυναίκες απαρνήθηκαν το σουτιέν, αποφεύγοντάς το τελείως ή φορώντας εναλλακτικά κομμάτια που καλύπτουν το στήθος.

Προφανώς το σουτιέν είναι ένα ένδυμα που προσφέρει στήριξη στο στήθος και την πλάτη -δεν έχει διακοσμητικό ρόλο, όμως όσες γυναίκες δεν το θεωρούσαν απαραίτητο συνήθισαν λίγο περισσότερο να ζουν χωρίς αυτό.

Παράλληλα, το shapewear έφερε επανάσταση στη μόδα -καλσόν που δίνουν σχήμα, κορμάκια με ενίσχυση, κολάν του ποδηλάτη και αθλητικού τύπου εσώρουχα φοριούνται μέσα από τα ρούχα ή σκέτα μέσα στο σπίτι.

Έτσι, πολλές γυναίκες πλέον επιλέγουν να φορούν εναλλακτικές, όπως cropped εφαρμοστά τοπ που παίζουν έναν ενδιάμεσο ρόλο σουτιέν ή ένα ελαστικό κορμάκι.

Δείτε παρακάτω 4 κομμάτια που δοκιμάζουν οι γυναίκες της μόδας αντί για σουτιέν και ανακαλύψτε τι σας βολέυει περισσότερο.

Κορμάκι

Ένα αθλητικό μπουστάκι

Ένα πλεκτό εφαρμοστό τοπ

΄Ενα καλοκαιρινό tank τοπ

SHARE