στιλάτη γυναίκα
Φωτογραφία: Shutterstock
06|01|2024 09:01
SHARE
BLACK DRESS

Τρία μαύρα στιλάτα φορέματα από τα H&M έως 25 ευρώ για να φοράτε non stop στο γραφείο


Τρία μαύρα φορέματα από τα H&M θα σε σώσουν τις μέρες που ξυπνάς το πρωί για να πας γραφείο και δεν ξέρεις τι να φορέσεις.

Το μαύρο φόρεμα αποτελεί ένα από τα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από τη μόδα. Μπορεί κατά καιρούς να βλέπουμε διαφορετικά κοψίματα και μήκη -από τα νταπέ και τα σέξι μίνι έως τα αέρινα σατέν και τα αυστηρά shirt dress-, τα μαύρα φορέματα, ωστόσο, κρατούν σταθερά μια θέση στις διαχρονικές τάσεις.

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες τάσεις των τελευταίων χρόνων είναι ότι τα μαύρα φορέματα ξέφυγαν από τον αυστηρά βραδινό χαρακτήρα τους και άρχισαν να φοριούνται και πρωί, σε πιο casual και σπορ σχέδια.

Το μαύρο φόρεμα ανήκει στα κομμάτια που έρχονται για να μείνουν σε μια γκαρνταρόμπα, στα λεγόμενα «forever pieces».

Σε όλες τις εποχές, αλλά και σε διαφορετικές περιστάσεις, το μαύρο φόρεμα δείχνει πάντοτε κομψό και κλασικό, ταιριαστό για κάθε ηλικία και σωματότυπο.

Στα H&M ανακαλύψαμε τρία μαύρα φορέματα, τα οποία κοστίζουν κάτω από 25€ και είναι ό,τι πρέπει για τις ημέρες που δεν θέλεις να ξοδέψεις αμέτρητη ώρα μπροστά από την ντουλάπα σου, να σκέφτεσαι τι να φορέσεις.

Σε γραμμή που ταιριάζει σε ένα περιβάλλον γραφείου, αλλά μπορείς να φορέσεις και το βράδυ, προσθέτοντας χρυσά κοσμήματα και κόκκινο κραγιόν, τα παρακάτω τρία φορέματα από τα H&M θα γίνουν η προσθήκη στην ντουλάπα σου που δεν ήξερες ότι χρειαζόσουν.

Τρία μαύρα στιλάτα φορέματα από τα H&M έως 25 ευρώ

Δείτε εδώ

SHARE